Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 3-3

Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 3-3

Gazzetta team
Λεβερκούζεν - Βόλφσμπουργκ 3-3

bet365

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε 2-0, ο Μάριο Γκόμες έκανε χατ-τρικ, όμως η Βόλφσμπουργκ δέχθηκε ισοφάριση στο τέλος σε ένα goal-feast που έληξε με 3-3.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ιντερ - Σαμπντόρια.

Εκπληκτικό πραγματικά ματς στο Bay Arena, όπου η Βόλφσμπουργκ είχε σούπερ αρνητική παράδοση και παρότι βρέθηκε κοντά στο να τη σπάσει περιορίστηκε στην ισοπαλία. Οι Wolfe δεν είχαν κρατήσει ποτέ την εστία τους ανέπαφη και είχαν μόλις μία νίκη σε 19 αγώνες και παρά τις προσπάθειες του Μάριο Γκόμες, έφυγαν μόνο με την ισοπαλία. Ο Γερμανός επιθετικός κάνει τα πάντα για να πάει στο Mundial της Ρωσίας και συνέχισε τη... μεταφυσική παράδοση που τον θέλει να σκοράρει πάντα όταν έχει προπονητή τον Αντριες Γιόνκερ, φτάνοντας τα 15 γκολ σε 10 ματς υπό τις οδηγίες του με Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ. Ο Γκόμες έκανε χατ τρικ μέσα σε 7 λεπτά και έφτασε τα 12 και έχει πλέον λιγότερα μόνο από τον Γκερντ Μίλερ.

Σε ένα πρώτο μέρος που οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, η Μπάγερ άνοιξε το σκορ με την πρώτη επαφή μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Στο 40' ύστερα από προσπάθεια από αριστερά ο Αράνγις βρήκε τον Μπελαραμπί, ο οποίος τελείωσε τη φάση στην κίνηση (1-0). Στο δεύτερο μέρος, η Λεβερκούζεν έκανε το 2-0 στο 65' όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά ο Χάβερτς έκανε τακουνάκι και ο Φόλαντ από κοντά σκόραρε για 4η φορά στη φετινή Bundesliga. Το 2-0 έμεινε μέχρι το 80', όταν ανέλαβε δράση ο Γκόμες. Ο 31χρονος πρώτα μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά μετά τη σέντα του Μπλαζικόφσκι από δεξιά και ισοφάρισε στο 83' ύστερα από κόρνερ του Αρνολντ (2-2). Στο 87' ο Χένρικς ανέτρεψε τον Μπλαζικόφσκι και ο ο Super Mario έκανε το 2-3, που όμως δεν έμεινε μέχρι το τέλος αφού ο Χάβερτς στο 89' με διαγώνιο αριστερό μετά την προσπάθεια του Μπελαράμπι διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και έγινε ο νεαρότερος σκόρερ της Λεβερκούζεν στην Bundesliga (17 ετώ, 9 μηνών).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα