Παναιγιάλειος - ΟΦΗ 0-3

Gazzetta team
Παναιγιάλειος - ΟΦΗ 0-3

bet365

Νίκη-ανάσα για τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να επικρατούν στο Αίγιο του Παναιγιάλειου με 3-0 και να συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την άνοδο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση!

Ο αγώνας στο Αίγιο ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον ΟΦΗ είχε ουσιαστικά ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παλεύουν για να προλάβουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν τελικά και η νικήτρια καθώς επικράτησε με 3-0 και μείωσε στους 8 την διαφορά της από την Λαμία που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πήραν με άνεση το τρίποντο. Αρχικά κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7' με γκολ που πέτυχε ο Μάνου, ενώ παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων για να ισοφαρίσουν, κατάφεραν μόλις στο 17' να κάνουν το 0-2 με τον Βουό και ουσιαστικά να τελειώσουν το ματς. Οι Αχαιοί παρά την ψυχρολουσία προσπάθησαν εκ νέου να μπουν στο ματς, αλλά στο 19' είδαν τον Παντίδο να διώχνει το σουτ του Τσιλιγγίρη πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ηρακλειώτες έκαναν αυτό που έπρεπε για να πάρουν το ματς. Κράτησαν με άνεση πίσω, ενώ όταν τους δημιουργήθηκε η ευκαιρία δεν την άφησαν να πάει χαμένη. Έτσι στο 63' ο Χαντί με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 και η σεμνή τελική έλαβε τέλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα (46' Νταγκεστάνι), Παπαδόπουλος (61' Ιβάνκο), Στίκας, Ντέμο, Τρίγκας, Καζναφέρης, Μπούζας (80' Βουτσιώτης), Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης, Κρητικός.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Νάστος, Μπόατενγκ (57' Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος (83' Φαζός), Βουό (71' Βρετός).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα