Μπενφίκα-Πόρτο 1-1

Μπενφίκα-Πόρτο 1-1

bet365

Μπενφίκα και Πόρτο έμειναν στο 1-1, με τους «αετούς» να διατηρούν την πρώτη θέση όντας μόλις στο +1 από τον σημερινό τους αντίπαλο. Έπαιξαν σε όλο το ματς Μήτρογλου-Σάμαρης.

Με τους Μήτρογλου και Σάμαρη να βρίσκονται στην αρχική 11άδα και να παίζουν σε όλο το ματς, η Μπενφίκα υποδέχτηκε την Πόρτο στο μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας για την 27η αγωνιστική.

Οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους «δράκους» να φτάνουν στους 65 βαθμούς, ενώ η Πόρτο συνεχίζει να την κυνηγά όντας στο -1 (64 βαθμούς).

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7' ο Ζόνας από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Περέιρα στο 49' έφερε το ματς στα ίσια και από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος.

Ετσι, η Μπενφίκα έχασε την ευκαιρία να πάρει... ανάσα από τους «δράκους», που συνεχίζουν να καραδοκούν για την πρώτη θέση.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπενφίκα: Μοράες, Λουιζάο, Ελιζέου, Λίντελοφ, Σεμέδο, Πίτσι, Σάλβιο (69' Σέρβι), Σάμαρης, Ράφα Σίλβα (87' Καρίγιο), Ζόνας, Μήτρογλου

Πόρτο: Κασίγιας, Περέιρα, Ιβάν Μαρκάνο, Τέγες, Φελίπε, Αντρέ Αντρέ, Ντανίλο Περέιρα, Όλιβερ Τόρες, Μπραχίμι (87' Οταβίνιο), Τικίνιο (72' Αντρέ Σίλβα), Ζέσους Κορόνα (Ντιόγο Ζότα)

 

Τελευταία Νέα