Μάλαγα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Γιώργος Καραμάνος
Μάλαγα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος πέρασαν εύκολα με 0-2 από την Μάλαγα και βρέθηκαν στην 3η θέση έπειτα από πολύ καιρό. Τέσσερα ματς τρεις ήττες, καμία νίκη για τον Μίτσελ στον πάγκο του «Ροσαλέδα».

Ο Τσόλο Σιμεόνε είχε ξεχάσει από πότε είχε να βρεθεί στην 3η θέση της La Liga, καθώς βρισκόταν 4ος ή 5ος σχεδόν για ένα γύρο φέτος. Ωστόσο, μετά το πέρασμα με 0-2 από το «Ροσαλέδα», η Ατλέτικο επέστρεψε σε ρυθμό απ' ευθείας πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League, που είναι και ο Νο1 ρεαλιστικός στόχος της έτσι όπως εξελίχτηκε η σεζόν.

Οι Ροχιμπλάνκος δεν ήταν εντυπωσιακοί, αλλά διαχειρίστηκαν σχετικά εύκολα το ματς με την Μάλαγα και από τη στιγμή που προηγήθηκαν με τον Κόκε (26') να μπαίνει σφήνα ανάμεσα σε αντιπάλους και να συμμετέχει σε πέμπτο γκολ (2 δικά του, 3 ασίστ) στα έξι πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Στο 74' Γκριεζμάν και Τόρες έκρυψαν την μπάλα και ο Φιλίπε Λουίς την τσίμπησε πάνω από τον Καμενί, για να βρει δίχτυα στην La Liga έπειτα από τον Γενάρη του 2016. Ετσι οι Μαδριλένοι προσπέρασαν έστω και για λίγο στο +1 την Σεβίλλη. Αντιθέτως, ο Μίτσελ στον πάγκο της Μάλαγα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, μετρώντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα