Σασουόλο - Λάτσιο 1-2

Σασουόλο - Λάτσιο 1-2

bet365

Η Σασουόλο προηγήθηκε αλλά οι Λατσιάλι το ανέτρεψαν (1-2) και παρέμειναν στην 4η θέση, πλησιάζοντας στο -3 από την 3η.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η Λάτσιο μετρούσε επτά ματς αήττητοι και η Σασουόλο τέσσερις σερί ήττες. Οι προβλέψεις, επομένως, ήταν υπέρ των Ρωμαίων και επιβεβαιώθηκαν στα 94 λεπτά που ακολούθησαν, αν και χρειάστηκε και η τύχη για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι. Οπως, για παράδειγμα, στο αυτογκόλ του Ατσέρμπι στο 84' ή στο δοκάρι του Πελεγκρίνι στο 90'. Οπως και να έχει, σημασία έχει ότι η Λάτσιο πήρε αυτό που ήθελε, παρέμεινα δυνατά στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, περιμένει το Νάπολι-Γιουβέντους για να δει αν θα πλησιάσει στην 3άδα και θα προετοιμαστεί με τέλεια ψυχολογία για την ρεβάνς του Coppa Italia με την Ρόμα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet.

Το ματς είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του και ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ. Αυτή που το πέτυχε, τελικά, ήταν η Σασουόλο στο 26', όταν ο Στρακόσια έκανε πέναλτι στον Μπεράρντι και αυτός από την βούλα έκανε το 1-0, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά το ματς του Αυγούστου με την Πεσκάρα (216 μέρες). Στο 28' ο Ντεφρέλ πλησίασε στο 2-0 αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ και η Λάτσιο απάντησε στο 42', όταν ο Φελίπε Αντερσον τα έκανε όλα τέλεια και ο Ιμόμπιλε νίκησε με πλασέ από πλάγια θέση τον Κονσίνι (1-1). Δύο λεπτά μετά, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ανατρέψουν πλήρως την κατάσταση με το πλασέ με τον διεθνή Ιταλό φορ αλλά ο Καναβάρο κατάφερε με κάποιο τρόπο να απομακρύνει στη γραμμή.

Στην επανάληψη οι Ρωμαίοι πατούσαν καλύτερα, οι Νεροβέρντι δεν είχαν τον ρυθμό του πρώτου μέρους αλλά οι μεγάλες φάσεις έλειπαν και όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο. Μέχρι που ήρθε το τελευταίο 10λεπτο και ο αγώνας απέκτησε ζωή. Σε αυτό βοήθησε το... αυτογκόλ του Ατσέρμπι στο 84' μετά το γύρισμα του Λομπάρντι, που πριν πέντε λεπτά είχε μπει αντί του Φελίπε Αντερσον, για να γίνει το 1-2. Η Σασουόλο βγήκε αμέσως μπροστά για την ισοφάριση, η Λάτσιο κλείστηκε για να κρατήσει το σκορ και για να τα καταφέρει χρειάστηκε το δοκάρι στο 90' στην κεφαλιά του Πελεγκρίνι ενώ στο 94' ο Μπεράρντι από καλή θέση σούταρε άουτ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα