Βιγιαρεάλ – Εϊμπάρ 2-3

Γιώργος Καραμάνος
Βιγιαρεάλ – Εϊμπάρ 2-3

bet365

Και όμως είναι αλήθεια. Οι τρελοί Βάσκοι πέρασαν με 2-3 από την Βιγιαρεάλ και ανέβηκαν στην 7η θέση που δίνει εισιτήριο για το Europa League.

Δεν υπάρχει αυτό που κάνει φέτος η Εϊμπάρ. Από φαβορί για υποβιβασμό, έχει καταφέρει η Πρωταπριλιά να την βρίσκει σε θέση Ευρώπης. Οι Βάσκοι έκαναν ιστορική ανατροπή και πέρασαν με 2-3 από το «Μαδριγάλ». Η Βιγιαρεάλ είχε προηγηθεί με κεφαλιά του Σοριάνο, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν τρομερή αντίδραση και έβαλαν τρία στη σειρά όλα στην επανάληψη.

Ο Πέδρο Λεόν ισοφάρισε (48') από την άσπρη βούλα με αμφισβητούμενο πέναλτι (σ.σ.: η Βιγιαρεάλ διαμαρτύρεται σωστά και για χέρι που δεν δόθηκε στην περιοχή της Εϊμπάρ). Ακολούθησε η προβολή του Κίκε Γκαρθία (54') και το τέλειο πλασέ του Ινούι (78'). Στο 88' μείωσε ο Σοριάνο, αλλά ήταν αργά για τους γηπεδούχους, που στο -7 έχουν χάσει για τα καλά την επαφή με την τετράδα, ενώ η Εϊμπάρ, με μία ήττα σε έξι αγωνιστικές, ανέβηκε στην 7η θέση που δίνει εισιτήριο για το Europa League. Αρκεί βέβαια να μην κατακτήσει το Κύπελλο η Αλαβές.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα