Χέρτα - Χόφενχαϊμ 1-3

Gazzetta team
Χέρτα - Χόφενχαϊμ 1-3

bet365

Η Χόφενχαϊμ έκανε την ανατροπή, επιβλήθηκε με 3-1 της Χέρτα στο Βερολίνο και έκανε άλμα για την έξοδο στο Champions League.

Η Χέρτα μετρούσε όλη κι όλη μία ήττα φέτος στο Βερολίνο. Η Χόφενχαϊμ, όμως, απέδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Βέβαια, για να φτάσει στην ανατροπή η ομάδα του Νάγκελσμαν έπρεπε ο Πλάτενχαρτ να αφήσει τους γηπεδούχους με 10 παίκτες στην επανάληψη και το γήπεδο να... γείρει μέχρι το τέλος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως έφτασαν στο γκολ με μεγάλη δόση τύχης. Στο 32’ ο Καλού άφησε στον Έσβαϊν, εκείνος έκανε... στραβοκλωτσιά στην προσπάθειά του να σουτάρει, όμως η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο Πέκαρικ, που με ξερό σουτ έκανε το 1-0! Η ισοφάριση, όμως, ήρθε πριν το ημίχρονο. Ο Μίτελστεντ έκανε χέρι στην περιοχή των Βερολινέζων και ο Κράμαριτς δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1.

Τα πάντα άλλαξαν στο 58’, όταν ο Πλάτενχαρτ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη μία επίθεση μετά την άλλη. Στο 62’ Βάγκνερ και Κράμαριτς είχαν δοκάρι στην ίδια φάση, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Ντεμιρμπάι στο 68’! Τελικά, το γκολ που άξιζαν οι φιλοξενούμενοι ήρθε στο 76’ με εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Ζίλε για το 1-2! Στο 86’ ο Κράμαριτς απλά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το τελικό 1-3.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα