Στηρίζει το «Eleven» ο Ατρόμητος!

Στηρίζει το «Eleven» ο Ατρόμητος!

Gazzetta team
Στηρίζει το «Eleven» ο Ατρόμητος!

bet365

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά ο Ατρόμητος που στηρίζει το «Eleven».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια μεγάλη φιλανθρωπική και εκπαιδευτική δράση που διοργανώνεται σε γνωστό πολυχώρο της Αθήνας (από αύριο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη) στηρίζει η ομάδα μας λέγοντας «ναι» στα βασικά μηνύματα για ισότητα, ενότητα, διαπολιτισμική συνεργασία και για την ανάδειξη της διαφορετικότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες σε 12 σημεία εντός του πολυχώρου με στόχο τη μαζική και δωρεάν συμμετοχή του κοινού σε παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέμα την ενωτική δύναμη του αθλητισμού και πως μέσω αυτού μπορούμε να εμφυσήσουμε αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, η ομαδικότητα, ο σεβασμός και η αποδοχή του διαφορετικού.

Η όλη δράση γίνεται υπό την αιγίδα του « Eleven Campaign» ενός Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού που στόχο έχει να χρησιμοποιήσει την ενωτική δύναμη του αθλητισμού για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα. Είναι ένα πολύπλευρο εγχείρημα με διεθνή εμβέλεια και θετική συνεισφορά στην κοινωνία μας. Γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές μας Εδουάρδο Μπρίτο και Νίκος Λαζαρίδης σχηματίζουν με τους δείκτες των χεριών το «11» ενισχύοντας το μήνυμα της πρωτοβουλίας του « Eleven Campaign»

Παράλληλα με τις φιλανθρωπικές και εκπαιδευτικές δράσεις, ο Οργανισμός γυρίζει ένα φιλανθρωπικό ντοκιμαντέρ, με τίτλο «ELEVEN», όπου όλα τα έσοδα της δράσης θα διατεθούν σε εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες για παιδιά ανά τον κόσμο. Στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου στα πλέον επίκαιρα θέματα, όπως αυτά της αποδοχής της διαφορετικότητας, της καλλιέργειας της συνεργασίας και της ισότητας. Συγκεκριμένα, στο ELEVEN, το κοινό θα ακολουθεί τις ιστορίες 11 εντεκάχρονων ποδοσφαιρόφιλων παιδιών από 11 διαφορετικές χώρες καθώς προετοιμάζονται για το μεγαλύτερο παιχνίδι της ζωής τους.

Τελικός στόχος για την ολοκλήρωση του ELEVEN είναι να συναντηθούν αυτά τα 11 παιδιά σε μία χώρα μετά από 2.5 χρόνια γυρισμάτων, να προπονηθούν μαζί και από 11 άγνωστοί να γίνουν μία ομάδα, μια αθλητική οικογένεια για να παίξουν έναν τελικό αγώνα μαζί με παιδιά της ηλικίας τους σε ένα γήπεδο παγκόσμιας φήμης, στις 28 Μαΐου, για ένα καλό σκοπό. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί ένας φιλανθρωπικός αγώνας αστέρων του ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος στέκεται λοιπόν αρωγός στο έργο του « Eleven Campaign» και θα συμμετάσχει στις δραστηριότητες με παίκτες από την επαγγελματική ομάδα αλλά και από την ακαδημία, προσφέροντας δώρα αλλά και υπογεγραμμένα αντικείμενα από τους παίκτες μας για να δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα