Βινίσιους: «Κύπελλο φέτος, πρωτάθλημα του χρόνου»

Βινίσιους: «Κύπελλο φέτος, πρωτάθλημα του χρόνου»

Gazzetta team
Βινίσιους: «Κύπελλο φέτος, πρωτάθλημα του χρόνου»

bet365

Για την προσαρμογή του στην ΑΕΚ, τους τρελούς οπαδούς και τους στόχους της ομάδας μίλησε ο Βινίσιους Φρέιτας.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ενωσης έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα ance.com της πατρίδας του και είπε τα εξής...

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι όπως και της Φλαμένγκο. Είναι πολύ φανατικοί και στο δρόμο με σταματούν για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου. Eίναι, αλήθεια, τρελοί. Στα ντέρμπι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν οπαδοί και των δύο αντιπάλων, θα σκοτωθούν».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Χέρτα - Χόφενχαϊμ.

Για τους στόχους του ίδιου και της ΑΕΚ: «Ψάχνω ακόμα τη θέση μου στην ομάδα και αναμένω να μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής. Χαίρομαι που είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ, στόχος μας είναι να μπούμε σε πλέι οφ και να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Είμαστε σε καλό δρόμο για να το πετύχουμε».

Για την Ελλάδα: «Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ καλή, είναι μια όμορφη πόλη η Αθήνα και μου αρέσει πολύ. Δεν μπορώ να την συγκρίνω με τη Ρώμη, διότι εδώ είμαι μόλις ενάμιση μήνα. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχω την ευκαιρία να τη γνωρίσω καλύτερα».

Για την προσαρμογή του: «Δεν έχω προβλήματα με τη γλώσσα διότι ο προπονητής είναι Ισπανός και υπάρχουν αρκετοί Λατινοαμερικάνοι παίκτες. Μιλάω και λίγα αγγλικά και έτσι συνεννοούμαι και με τους Έλληνες συμπαίκτες μου. Είναι πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια, με υποδέχθηκαν εξαιρετικά και είμαι ευτυχισμένος εδώ».

Για όσα του είπε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς: «Όταν ο διευθυντής της ΑΕΚ μου έκανε την πρόταση μου ανέφερε ότι στόχος φέτος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, στο οποίο τώρα είμαστε στα ημιτελικά. Επομένως, στόχος είναι την επόμενη σεζόν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι σε φάση αναγέννησης, πριν από δύο - τρία χρόνια υπήρξαν προβλήματα, αλλά πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο. Από την ημέρα που ήρθα, η ομάδα είναι αήττητη και τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Έφτασα στο μέσο της σεζόν, ο προπονητής δεν με γνώριζε και έπρεπε να ψάξω τη θέση μου στην ομάδα. Μίλησα με τον προπονητή, ο οποίος μου είπε ότι με υπολογίζει κανονικά. Πιστεύω ότι οι πρώτοι έξι μήνες θα βοηθήσουν στην προσαρμογή μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα