Πρωταθλητής στην ανθρωπιά ο ΠΑΟΚ!

Πρωταθλητής στην ανθρωπιά ο ΠΑΟΚ!

Πρωταθλητής στην ανθρωπιά ο ΠΑΟΚ!

bet365

Με αφορμή τα 91α γενέθλια του Συλλόγου, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με την ΠΑΕ και τα υπόλοιπα τμήματα, καλεί τον κόσμο να συνδράμει στη συλλογή τροφίμων, την Κυριακή 2 Απριλίου.

Ο «Δικέφαλος» δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και για έκτη συνεχόμενη χρονιά, προχωράει στην συγκέντρωση τροφίμων, με αφορμή τη συμπλήρωση 91 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Η πρωτοβουλία της ασπρόμαυρης οικογένειας εντάσσεται στα πλαίσια εορτασμού των 91 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ και στη σημερινή εκδήλωση – παρουσίαση έγινε κάλεσμα από όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση και συμμετοχή, την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 09.00 το πρωί μέχρι και τις 17.15, ώρα έναρξης του αγώνα με τη Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας.

«Υπάρχει ένας κι ενιαίος ΠΑΟΚ, που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο του. Έχουμε ένα θείο δώρο τον κ. Σαββίδη, ο οποίος συνεχίζει το έργο της ανθρωπιάς. Αισθάνομαι υπερήφανος που αυτά τα τέσσερα γράμματα, που αντιπροσωπεύουν πολύ κόσμο, μεταφέρουν αυτή την αγάπη στον κόσμο. Με αγάπη και σύμπνοια θα βγούμε από το δύσκολο δρόμο που βαδίζουμε τα τελευταία χρόνια», υποστήριξε ο Γιώργος Κούδας.

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη, Άλκης Ησαϊάδης, στόχος είναι να ξεπεραστεί το περσινό ρεκόρ συλλογής 90 παλετών με τρόφιμα, τα οποί και φέτος θα διατεθούν σε πέντε διαφορετικές Ιερείς Μητροπόλεις, οι εκπρόσωποι των οποίων βρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχαρίστησαν την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Από την πλευρά του ο Εργκίς Κάτσε, εκπροσωπώντας την ποδοσφαιρική ομάδα, κάλεσε τον κόσμο «να έρθει την Κυριακή, να στηρίξει τη σπουδαία προσπάθεια», ενώ ο Χάρι Γκόμες δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια της ομάδας στην οποία αγωνίζεται. «Δίνω συγχαρητήρια στον σύλλογο που αγωνίζομαι, ο οποίος στα 91 του χρόνια παίρνει αυτή την πρωτοβουλία και βοηθά τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτό», είπε ο άσος της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα χάντμπολ του «Δικεφάλου» και αρχηγός της, Θοδωρής Πετρίδης υποστήριξε ότι «είναι τιμή μου φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μίας ομάδας που είναι δίπλα στον συνάνθρωπο όποτε της ζητηθεί. Ο ΠΑΟΚ βοηθάει εδώ και έξι χρόνια ενεργά, είμαστε πάντα δίπλα σε ό,τι μας ζητηθεί εντός κι εκτός γηπέδου».

Τέλος στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν καλώντας τον κόσμο να αγκαλιάσει το εγχείρημα αθλήτριες τμημάτων του «Δικεφάλου», όπως η Μυρτώ Νούλα, η Θωμαΐς Βαρδαλή και Αφεντούλα Μαγαλιού.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Χέρτα - Χόφενχαϊμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα