Τα 2+1 χαμένα στοιχήματα του Άρη

Τα 2+1 χαμένα στοιχήματα του Άρη

Τα 2+1 χαμένα στοιχήματα του Άρη

bet365

Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης εμπιστεύτηκε το κέντρο της άμυνας σε τρεις παίκτες εκ των οποίων ο ένας σταμάτησε το ποδόσφαιρο και οι άλλοι δύο είναι πλέον εκτός προπονητικών πλάνων.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και στην προκειμένη περίπτωση εκθέτει όλους όσοι συμμετείχαν στον καλοκαιρινό σχεδιασμό του Άρη. Για την ακρίβεια, τα γεγονότα αποδεικνύουν τους άκρως λανθασμένους χειρισμούς και τις άστοχες αποφάσεις που λήφθηκαν. Κι αν λάβει κανείς υπόψη του όλα όσα έχουν γίνει με τους κεντρικούς αμυντικούς θα αντιληφθεί τα πάντα.

Από χθες (29/3) ο Νίκος Κωστένογλου ενημέρωσε τους Ραούλ Μπράβο, Χρήστο Ιντζίδη ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του, για διαφορετικούς λόγους. Για τον μεν Ισπανό έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και εκτιμήθηκε ότι δεν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της Football League. Στον δε Ιντζίδη καταλογίζει μη επαγγελματική συμπεριφορά. Και να φανταστεί κανείς ότι οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες ήταν βασικοί στα δέκα από τα έντεκα πρώτα επίσημα παιχνίδια του Άρη!

Για τον Ραούλ Μπράβο, αν κάποιος θέλει να βρει την αλήθεια θα πρέπει να ανατρέξει περίπου έναν χρόνο πίσω. Στην εποχή κατά την οποία αγωνιζόταν στη Βέροια. Ειδικότερα, στις 19 Μαρτίου 2016 και μετά τον αγώνα Βέροια-Πλατανιάς 0-1, ο τότε προπονητής της ομάδας της Ημαθίας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είχε ερωτηθεί για τη μη χρησιμοποίηση του παίκτη. Ο Ελευθερόπουλος είχε καταθέσει τον σεβασμό του για τον Μπράβο, είχε αναφερθεί στη λαμπερή καριέρα του, τονίζοντας παράλληλα ότι στο μυαλό του βρίσκεται περισσότερο η απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Κι όμως, λίγους μήνες μετά ο Άρης τον απέκτησε για να έχει βασικό ρόλο!

Εκτός του Ισπανού και του Ιντζίδη, οι «κίτρινοι» είχαν αποκτήσει και τον Ματζίντ Μπουγκερά. Η πρώτη εντύπωση – η οποία συνήθως δεν… λανθάνει – ήταν απογοητευτική καθώς ο 36χρονος Αλγερινός είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη με πολλά περιττά κιλά αλλά με τη δέσμευση ότι θα τα χάσει.

Και τότε, ο Άρης δεν είχε την πολυτέλεια μιας κακής επιλογής ξένου, παρόλο αυτά αποφάσισε να αναλάβει αυτό το (χαμένο) στοίχημα. Στην πραγματικότητα, το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο απλά οι επιτελείς της ομάδας αδυνατούσαν να συμβιβαστούν με αυτό. Ο Μπουγκερά αποδείχθηκε μια ατυχέστατη επιλογή και λίγες εβδομάδες αργότερα αποδείχθηκε ότι είχε προαποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Εν τέλει, ο Άρης τον είχε αποκτήσει για να συνθέσει το βασικό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Ραούλ Μπράβο! Αυτά είναι λάθη των οποίων το τίμημα πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει ο Άρης. Διότι, όπως αποδεικνύεται, επένδυσε σε παίκτες οι οποίοι υστερούν σε δίψα, δεν είναι πεινασμένοι κι είχαν στο μυαλό τους το φινάλε μιας σπουδαίας καριέρας.

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα