Ο Πρόσφυγας αγκαλιάζει τους πρόσφυγες

Θοδωρής Βασίλης
Ο Πρόσφυγας αγκαλιάζει τους πρόσφυγες

bet365

Η ΠΑΕ Πανιώνιιος σε μια αξιέπαινη προσπάθεια δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, αποφάσισε την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο παιδιά προσφύγων να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές και διαιτητές.

Στο πλαίσιο αυτό οι «κυανέρυθροι» κάνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό παρών έχοντας μαζί τους ένα παιχνίδι για τα παιδιά προσφύγων. Μάλιστα, ήδη το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ευχαρίστησε τον Πανιώνιο για την πρωτοβουλία του αυτή με την ΠΑΕ να δείχνει ότι δεν ξεχνά τις καταβολές της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Ο Πρόσφυγας αγκαλιάζει τους πρόσφυγες

Έλα στο παιχνίδι με το παιχνίδι σου
Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής χαιρετίζει την πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ να συνοδεύσουν παιδιά προσφύγων κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο τους ποδοσφαιριστές και διαιτητές της αναμέτρησης ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ την Κυριακή 2 Απριλίου στις 15.00 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στη συνέχεια οι μικροί πρόσφυγες με τους συνοδούς τους θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
Στο πλαίσιο του αγώνα η ΠΑΕ Πανιώνιος καλεί τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο φέρνοντας ένα παιχνίδι για τα παιδιά προσφύγων. Η παράδοση των παιχνιδιών θα γίνεται στις θύρες του γηπέδου. Η πρωτοβουλία αυτή της ΠΑΕ δείχνει την ευαισθησία με την οποία ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League Πρόσφυγας προσεγγίζει το θέμα των προσφύγων.
Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμώς την ομάδα της Νέας Σμύρνης για την πρωτοβουλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα