Γκρίνια και ενόχληση των μικρών για τα τηλεοπτικά!

Δημήτρης Τομαράς
Γκρίνια και ενόχληση των μικρών για τα τηλεοπτικά!

bet365

Η αναδιανομή των τηλεοπτικών για να βοηθηθούν κυρίως οι λεγόμενες μικρές ομάδες... πάγωσε ξανά με αποτέλεσμα να υπάρχει από μέρους τους γκρίνια, ενόχληση και δυσφορία!

Για αρχή μία σχετική διευκρίνιση. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε μπει στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση για την περίοδο 2017 - 2019, μην κλείνοντας νέο συμβόλαιο όπως οι άλλοι μεγάλοι.

Επί της ουσίας λοιπόν δεν μπορεί να έχει και σημαίνοντα λόγο επ' αυτού. Κατά τα άλλα οι μικρές ή μικρομεσαίες ομάδες χρεώνουν την αναβλητικότητα και το... πάγωμα της συζήτησης επί των τηλεοπτικών στους άλλους μεγάλους. Εκτιμούν πως επί της ουσίας μέσα από αυτήν την διαδικασία δεν θα βοηθηθούν ποτέ και ότι δεν πρόκειται ποτέ να περάσει πρόταση προς όφελός τους. Μάλιστα ομάδες όπως η ΑΕΛ και ο Λεβαδειακός αποχώρησαν από το Δ.Σ. με τους εκπροσώπους τους να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι για το συγκεκριμένο θέμα, βγάζοντας γκρίνια και δυσφορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα