«Μάχιμος» ο Εμποκού!

«Μάχιμος» ο Εμποκού!

Νίκος Αθανασίου
«Μάχιμος» ο Εμποκού!

bet365

Ο Κογκολέζος εξτρέμ επέστρεψε στην Ελλάδα, προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης και τέθηκε στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Καμία ανησυχία για Λουντ.

Όπως αναμενόταν, ο Πολ Ζοσέ Εμποκού επέστρεψε πανέτοιμος στην Ελλάδα μετά την παρουσία του στις προπονήσεις της Εθνικής Κογκό! Ο διεθνής εξτρέμ προπονήθηκε σε φουλ ένταση το απόγευμα της Τετάρτης και είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό προ δεκαημέρου. Από κει και πέρα, ο Ρόμπιν Λουντ γύρισε με ένα ελαφρύ διάστρεμμα αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Λόγω απόλυτα δικαιολογημένης καθυστερήμενης άφιξης στο «Καλαφάτης» προπονήθηκε μόνος του.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες και επιθετική τακτική σε γκρουπ (σετ ασκήσεων με τελειώματα). Την Πέμπτη η ομάδα έχει ρεπό εξαιρουμένων των διεθνών Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Ο. Βλαχοδήμου που θα κάνουν κανονικά προπόνηση.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα