Πανόπουλος: «Ενα Δ.Σ. μπάχαλο»

Δημήτρης Τομαράς
Πανόπουλος: «Ενα Δ.Σ. μπάχαλο»

bet365

Ο ισχυρός άντρας της Ξάνθης εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν θα υλοποιηθούν οι αποφάσεις της αναδιάρθρωσης.

Απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο ισχυρός άντρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος μετά το Δ.Σ. της Λίγκας σε δηλώσεις του. Μάλιστα τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε για το εάν θα υλοποιηθούν οι συγκεκριμένες αποφάσεις.

«Εγώ θα σας πω την άποψή μου ως Ξάνθη. Σήμερα είδαμε ένα Δ.Σ. μπάχαλο. Λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν θα υλοποιηθούν. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Μάλλον απαισιόδοξος είμαι ως προς το τι θα γίνει. Οι decision makers είναι οι μεγάλοι. Οπως ήδη ξέρετε η αναδιάρθρωση πέρασε με οριακή πλειοψηφία».

Ερωτηθείς για το... μπάχαλο που ανέφερε απάντησε:
«Είμαι ελεύθερος πολίτης και μπορώ να εκφράζω την άποψή μου. Σας ξαναλέω ότι ήταν μπάχαλο με τα όσα άκουσα και όσα εκφράστηκαν εκεί. Βγήκαν κάποιες μικρές άκρες από αυτό το μπάχαλο. Συνεχίζουμε να έχουμε ένα τεράστιο ερωτηματικό για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να παίξει ρόλο και η πολιτεία προκειμένου να προφυλάξει το ποδόσφαιρο. Δεν εννοώ με χορηγίες. Μιλάω για το κομμάτι που έχουμε θέσει ως λίγκα για το στοίχημα και τον αθλητικό νόμο σχετικά με την διαφάνεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς».

Οσο για την ατάκα του Βρέντζου για το ιδιοκτησιακό καθεστώς τόνισε:
«Είναι κάτι το οποίο λογικό και θεμιτό αυτό που είπε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού».

Τέλος ρωτήθηκε και για την στάση τω μεγάλων:
«Δεν μπορώ να σας τις διαβάσω ακριβώς. Για την ακρίβεια μπορώ να σας τις διαβάσω αλλά δεν θα ήθελα να εκφραστώ. Πίσω από κάθε τους λέξη και στάση μου δείχνουν ότι κρύβεται κάτι άλλο. Υπάρχει ένα μεγάλο ναι μεν, αλλά με τέσσερις προϋποθέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα