Μια μπάλα, δύο εστίες, ένα φιλικό…

Μια μπάλα, δύο εστίες, ένα φιλικό…

Μια μπάλα, δύο εστίες, ένα φιλικό…

Η ομάδα Κ14 του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου μία ομάδα ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών-προσφύγων που ζουν στον Ξενώνα της Άρσις στην περιοχή της Σίνδου.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Μια μπάλα. Αρκεί, λένε, για να δώσει σε ένα παιδί στιγμές ευτυχίας. Σαφώς η ευτυχία απέχει πολύ από αυτό που βιώνουν τα ασυνόδευτα παιδιά – πρόσφυγες, μα ο ΠΑΟΚ προσπαθεί πάντα να δώσει κάτι από τη χαρά του παιχνιδιού και της ζωής σ’ αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Νέων (ΚΥΝ) της Άρσις, οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ διοργανώνουν έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα Κ14 του Δικεφάλου και μία ομάδα ασυνόδευτων ανήλικων παιδιών-προσφύγων που ζουν στον Ξενώνα της Άρσις ασυνόδευτων ανηλίκων στην περιοχή της Σίνδου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στο γήπεδο της Μίκρας (Αθλητικές εγκαταστάσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης- ΕΠΣΜ) στις 19:00.

Ο σκοπός δεν είναι άλλος, φυσικά, από την δημιουργική απασχόληση των παιδιών-προσφύγων που θα τους δώσει χαρά μέσα στις δυσκολίες που βιώνουν εξαιτίας του πολέμου που έχει ξεσπάσει στις χώρες της Μέσης Ανατολής τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, τα παιδιά θα βρεθούν και στην Τούμπα, στις 30 Απριλίου, για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΟΚ – Κέρκυρα».

Best of internet