Εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στην ΕΠΟ ο Σπανός

Εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στην ΕΠΟ ο Σπανός

Gazzetta team
Εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στην ΕΠΟ ο Σπανός

bet365

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε ο Γιώργος Σπανός για να εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Ο Γιώργος Σπανός επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και συνάντησε τον πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ Ιωάννη Δρόσο και τον αναπληρωτή πρόεδρο Νικόλαο Μπάρτζη ώστε να τους εκφράσει τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ κ. Ιωάννη Δρόσο και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Νικόλαο Μπάρτζη.

Σε εγκάρδιο κλίμα τους γνωστοποίησε τα παράπονα της ομάδας μας από τη διαιτησία συνολικά για όλη τη φετινή σεζόν καθώς και ότι δεν τηρήθηκαν οι δεσμεύσεις των Υπεύθυνων της ΚΕΔ/ΕΠΟ κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί τους για τη διασφάλιση της ισονομίας και του «50-50%» που αποτελεί απαρέγκλιτη αρχή μας.

Στον πρόεδρο του Ατρόμητου διεμηνύθη ότι Υπεύθυνος για τα θέματα της Ελληνικής Διαιτησίας είναι ο επιτετραμμένος της FIFA για την Ελλάδα κ. Κώστας Κουτσοκούμνης και ως εκ τούτου θα του γνωστοποιήσουν άμεσα τα παράπονα μας.

Επιπλέον δόθηκε η δέσμευση από την πλευρά της ΕΠΟ ότι θα οριστεί ραντεβού του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Κύπριο αξιωματούχο μόλις προγραμματίσει να επισκεφθεί πάλι την Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα