Τέλος Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης!

Τέλος Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης!

Τέλος Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης!

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου ενημέρωσε σήμερα τους Ραούλ Μπράβο και Χρήστο Ιντζίδη ότι δεν τους υπολογίζει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Το gazzetta.gr είχε σημειώσει από την περασμένη εβδομάδα ότι ο Ισπανός δεν είναι στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η χρησιμοποίηση του Ισπανού στον πρόσφατο εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Ο Κωστένογλου είχε προαποφασίσει να «αφαιρέσει» το όνομα του Μπράβο από τα σχέδιά του, ενώ ο έμπειρος αμυντικός είχε συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη την προοπτική ανάληψης αρμοδιοτήτων τεχνικού διευθυντή. Φαίνεται όμως ότι ο προπονητής του Άρη θέλησε να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία αλλά μετάνιωσε για την απόφασή του.

Πριν τη σημερινή(29/3) προπόνηση ο Νίκος Κωστένογλου αφού μίλησε σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους έφερε προ των ευθυνών του, στη συνέχεια ανακοίνωσε στους Ραούλ Μπράβο, Χρήστο Ιντζίδη ότι δεν τους υπολογίζει για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί. Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που διοχετεύτηκαν και θέλουν τον έμπειρο τεχνικό του Άρη να σκοπεύει να προχωρήσει και σε άλλες… παρόμοιες ανακοινώσεις, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι επί του παρόντος δεν υπάρχει τέτοια σκέψη. Περιμένει όμως από συγκεκριμένους παίκτες να υψώσουν ανάστημα, να αποδείξουν την εμπειρία και την ικανότητά τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα