«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν»

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν»

bet365

Η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ για την περιβόητη παρουσία του Λούμπος Μίχελ στο ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εκδήλωση, με προσκεκλημένους μέλη της ECA.

Πάνω από 140 ομάδες έστειλαν εκπροσώπους στην Αθήνα για το 18ο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (ECA), ανάμεσα τους και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ως μέλος της ECA, εκπροσωπήθηκε από τον Λούμπος Μίχελ και τον Αχιλλέα Μαυρομάτη.

Ένα δημοσίευμα περί παρουσίας των αντιπροσώπων του ΠΑΟΚ στην εκδήλωση του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης της ECA στο ξενοδοχείο Χίλτον, άναψε φωτιές, με τον «Δικέφαλο» να παίρνει αποστάσεις και να ξεκαθαρίζει τη θέση του.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, διευκρίνισε τη θέση του ΠΑΟΚ γύρω από το όλο ζήτημα.

«Καταρχάς, θα είμαστε σε καλύτερο δρόμο όταν θα σταματήσουμε να κάνουμε την τρίχα, τριχιά. Θα σας έβαζα να ανοίξετε τώρα το δημοσίευμα το οποίο αποκαλύπτει σε εισαγωγικά αυτού του είδους τη συνάντηση και μόλις διαβάσετε την πρώτη πρόταση θα καταλάβετε ότι δεν είναι ένα δημοσίευμα που έχει στόχο να αποκαλύψει την είδηση, αλλά να κάνει πολιτική. Το αφήνω παραπέρα.

Η ECA είχε γενική συνέλευση στην Αθήνα και στο Χίλτον. Όλοι οι άνθρωποι που ήρθαν εκτός Αθηνών στη γενική συνέλευση, μεταξύ των οποίων η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ, ο κ. Μίχελ και ο κ. Μαυρομάτης, έμειναν στο Χίλτον και όπως ξέρετε το ξενοδοχείο το βράδυ έχει ένα χώρο να πιεις ποτό. Όντως εκεί έγινε προφανώς η εκδήλωση του Ολυμπιακού, όντως όλοι οι άνθρωποι ήταν εκεί. Δεν είναι κάτι το οποίο θα έπρεπε να μας οδηγήσει σε σχολιασμό ή σε αυτού του τύπου την απολογία. Η ΑΕΚ νομίζω δεν είναι μέλος της ECA.

Σε όλη αυτή την κουβέντα, έχω τη σιγουριά ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που δεν έχει να απολογηθεί για τη στάση του σε κανέναν και για τίποτα. Εξαρχής ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα που ήρθε έστω και με καταγγελτικό τρόπο και μετά με πιο δημιουργικό, να θέσει επί τάπητος τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, των σχέσεων των ομάδων, αντιδρούσε στα σκάνδαλα και τις αποφάσεις οργάνων και διαιτητών, στη σκανδαλώδη λειτουργία της ΕΠΟ, θυσίασε βαθμούς πολύτιμους δικούς του και τιμωρίες, όχι μόνο τα τελευταία χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που δεν έχει να αποδείξει κάτι. Ο κ. Μίχελ δεν πήγε καν προσκεκλημένος του Ολυμπιακού, για να το βάλουμε στη σωστή βάση. Αλλά και να πήγαινε, αυτό θα σας έλεγα, ως ένα μέλος της ECA, μεταξύ των υπολοίπων 250 ανθρώπων που ήταν εκεί, δεν θα ήταν κάποιος λόγος να απολογηθούμε.

Σας λέω, για οποιονδήποτε θέλει να κάνει πολιτική πάνω στο συγκεκριμένο θέμα των σχέσεων του ΠΑΟΚ με τις υπόλοιπες ομάδες: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρη άποψη από την αρχή, ήρθε εξαρχής στις συγκρούσεις που έπρεπε σε νόμιμα πλαίσια και με πολύ περισσότερο κόπο, στο να ξεκινάει αυτού του είδους η καταγγελία από τη Θεσσαλονίκη και ενδεχομένως να φτάνει σε εσάς λίγο πιο… αχνή, απ’ ότι να ξεκινάει από εκεί δίπλα σας.

Κόντρα σε πάρα πολλά πράγματα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε και έβαλε στην κουβέντα τα πράγματα που έπρεπε να μπουν, ένα εκ των οποίων είναι και τα σημερινά που θα συζητηθούν στη Λίγκα και επειδή ο ΠΑΟΚ πληρώσει αυτή τη στάση, είναι και ο μόνος που δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα. Ο ΠΑΟΚ δεν άλλαξε τις δημόσιες σχέσεις του για να κερδίσει αξιώματα, σπόρια στο γήπεδο ή οτιδήποτε άλλο. Ο ΠΑΟΚ έχει συνεπή στάση, μπορούν να συμφωνήσουν όλοι μαζί μας; Μακάρι. Γιατί αποδεδειγμένα ό,τι έχουμε προτείνει και ό,τι έχει εφαρμοστεί απ’ αυτά έχει συμβάλλει στη βελτίωση του ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα