Εξετάστηκε και... παίζει ο Βράνιες!

Εξετάστηκε και... παίζει ο Βράνιες!

Γιώργος Τσακίρης
Εξετάστηκε και... παίζει ο Βράνιες!

bet365

Ο διεθνής Βόσνιος στόπερ εξετάστηκε από τον γιατρό της ΑΕΚ και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία με αποτέλεσμα να υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό...

Με την αλλαγή του Όγκνιεν Βράνιες στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης της Βοσνίας με αντίπαλο την Αλβανία (σε διεθνή φιλική αναμέτρηση των δυο Εθνικών) λόγω τραυματισμού άπαντες πάγωσαν στο... στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεδομένης και της απουσίας του Κολοβέτσιου λόγω τιμωρίας.

Η Κέρμπερ είναι 1η στην παγκόσμια κατάταξη και έφτασε στους 8 του Μαϊάμι χωρίς να χάσει σετ. Θα πάρει την πρόκριση με τη Βίνους;

Ο ίδιος έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες με ανάρτηση του στα social media από τα αποδυτήρια του γηπέδου που βρισκόταν, όπου σημείωσε ότι θα προλάβει να παίξει με τους "πράσινους" στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής Βόσνιος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα και απ' ευθείας πήγε για εξετάσεις από τον Άλκη Καλλιακμάνη για να αποδειχτεί αν θα προλάβει το ντερμπι.

Ο Όγκνιεν Βράνιες εξετάστηκε στα Σπάτα από τον ορθοπεδικό γιατρό της ομάδας (σ.σ.: κ. Αλκη Καλλιακμάνη). Ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν εμπνέει ανησυχία. Ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε να πάει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί γιατί ταξίδευε από τα άγρια χαράματα και ανανέωσε το ραντεβού του να προπονηθεί κανονικώς με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην αυριανή προπόνηση στις 10.30 στα Σπάτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα