Πλέι οφ και μείωση ομάδων στην Super League!

Gazzetta team
Πλέι οφ και μείωση ομάδων στην Super League!

bet365

Η Super League ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα και στη σημερινή συνεδρίαση θα εισηγηθεί τη διεξαγωγή των πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή από την επόμενη σεζόν (2017-2018) αλλά και την μείωση ομάδων.

Το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το Δ.Σ. της Super League (14:00) με βασικό θέμα συζήτησης την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει πρόταση για διεξαγωγή πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αλλά μείωση των ομάδων από 16 σε 14.

Η εισήγηση της Super League είναι τα πλέι οφ από την επόμενη κιόλας σεζόν (2017-2018) και όπως φαίνεται υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων ομάδων.

Όσον αφορά την μείωση των ομάδων, το μέτρο αυτό πάει για την σεζόν 2018-19 αλλά θεωρείται και αυτό σίγουρο ότι θα περάσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα