Αργεντινή χωρίς Μέσι δεν είναι Αργεντινή (vid)

Gazzetta team
Αργεντινή χωρίς Μέσι δεν είναι Αργεντινή (vid)

bet365

Με τον Λιονέλ Μέσι να είναι τιμωρημένος η Αργεντινή ήταν αγνώριστη, έχασε με άνεση από την αδιάφορη και αποκλεισμένη Βολιβία (2-0) και έκανε ακόμα πιο δύσκολη την ζωή της αναφορικά με την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τι και αν έχει στη σύνθεσή της παίκτες που στοιχίζουν εκατομμύρια και παίζουν στις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη; Η Αργεντινή χωρίς τον Λιονέλ Μέσι είναι άλλη ομάδα, κάτι που φάνηκε και στη Λα Παζ της Βολιβίας, με τους γηπεδούχους παίζοντας καλύτερα σε όλη την διάρκεια του αγώνα να επικρατούν των φιλοξενουμένων με 2-0 και να τους βάζουν δύσκολα στην προσπάθεια πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Τα γκολ για τους Βολιβιανούς που ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα πέτυχαν οι Άρτσε στο 31' και Μορένο στο 53' με τον κόσμο να αποθεώνει μετά το τέλος του αγώνα τους νικητές.

Με το τρίποντο αυτό η Βολιβία δεν πέτυχε κάτι, καθώς ήδη είναι εξαιρετικά πίσω, φτάνοντας πλέον τους 10 βαθμούς και την 9η θέση, ενώ από την άλλη η ήττα είναι πολύ πιθανό να στοιχίσει στους Αργεντίνους, καθώς έμειναν στην 3η θέση με 22 βαθμούς και θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ανακάμψουν προκειμένου να μπορέσουν να μείνουν στην τετράδα που δίνει την απευθείας πρόκριση στα τελικά. Μάλιστα μετά το τέλος της σημερινής ημέρας είναι εξαιρετικά πιθανό να βρίσκεται και εκτός πεντάδας και σίγουρα το πρόβλημα είναι μεγάλο για την Αργεντινή.

ΒΟΛΙΒΙΑ: Λάμπε, Ντάνι Μπεχαράνο, Ράλδες, Σεντένο, Φλόρες, Τσουμασέρο, Ραούλ Κάστρο, Εσκομπάρ, Άρτσε (73' Χουστινιάνο), Βαγιάρ (85' Χασμάνι Κάμπος), Μορένο (93' Μιράντα)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ρονκάλια, Μουσάκιο, Φούνες Μόρι (36' Καρούζο), Ρόχο, Πισάρο, Μπανέγα, Ένσο Πέρες (70' Ακούνια), Ντι Μαρία, Κορέα (56' Αγκουέρο), Πράτο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα