Θετικά μηνύματα για Βράνιες

Θετικά μηνύματα για Βράνιες

Θετικά μηνύματα για Βράνιες

bet365

Καθησυχαστικές οι εξελίξεις αναφορικά με τον τραυματισμό του Ογκνιεν Βράνιες, με τον διεθνή αμυντικό να τονίζει στο περιβάλλον του πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

O Βράνιες στάθηκε άτυχος στο φιλικό με την Αλβανία, αφού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 39ο λεπτό. Ετσι, η αγωνία των ανθρώπων της ΑΕΚ χτύπησε... κόκκινο, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκο στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βοσνία, ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αλλωστε, μίλησε με το ιατρικό τιμ της ομάδας του και το μετέφερε στο περιβάλλον του. Πάντως, ο Βράνιες αναμένεται να οδηγηθεί στο ιατρικό κέντρο Αθηνών, όπου και θα εξεταστεί από τους γιατρούς της ΑΕΚ προκειμένου να διαπιστώσουν κι αυτοί την κατάστασή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα