Έρχεται και προπονείται ο Εμποκού

Νίκος Αθανασίου
Έρχεται και προπονείται ο Εμποκού

bet365

Ο Κογκολέζος εξτρέμ επιστρέφει την Τετάρτη στην Αθήνα και δήλωσε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού αποτελεί μία από τις «σταθερές» του Παναθηναϊκού στην βελτίωση του τελευταίου διμήνου και το τράβηγμα που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε θέσει την παρουσία στο παιχνίδι με την ΑΕΚ σε αμφιβολία. Ο 24χρονος εξτρέμ βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στην Εθνική ομάδα του Κογκό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν επιβαρύνθηκε η κατάστασή του. Ίσα-ίσα που σύμφωνα με όσα είπε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», επιστρέφει αύριο στην Αθήνα χωρίς ενοχλήσεις και έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις για να τεθεί στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα