Οι πρώτες σκέψεις Λεμονή για Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Οι πρώτες σκέψεις Λεμονή για Πλατανιά

bet365

Ο Τάκης Λεμονής έχει ήδη αρχίσει να κάνει τις σκέψεις του για το παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

Ο Καπίνο προορίζεται για βασικός κίπερ, δεξί μπακ ο Φιγκέϊρας και για αριστερά το προβάδισμα έχει ο Ντε Λα Μπέγια.

Λόγω της έλλειψης ετοιμότητας του Ντα Κόστα οι Μποτία και Ρέτσος έχουν το πάνω χέρι για το κέντρο της άμυνας. Ο Καμπιάσο με βάση την προηγούμενή του εικόνα έχει σαφείς πιθανότητες για τον άξονα, εκεί όπου διεκδικούν επίσης θέση οι Ρομαό και Μάρτινς. Μεσοεπιθετικά ως λύση είναι και ο Ανδρούτσος.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης υποδέχεται τη Σουηδία. Θα έχει εύκολο έργο από το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού;

Ο Σεμπά είναι τιμωρημένος με Πλατανιά, οπότε ο Μάριν μπορεί να πάρει την ευκαιρία του ενώ ως επιλογές υπάρχουν και οι Μανθάτης και Ελιουνούσι. Ο Ανσαριφάρντ θα γυρίσει στο... παραπέντε για το ματς λόγω Εθνικής Ιράν, οπότε ετοιμάζεται παράλληλα και ο Καρντόσο. Πάντως πέραν του 4-2-3-1 ο Τάκης Λεμονής έχει αφήσει να εννοηθεί πως μπορεί να τσεκάρει και να δει και άλλα σχήματα ενόψει της συνέχειας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα