Ξεκίνησε τρέξιμο ο Πρίγιοβιτς!

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Πρίγιοβιτς!

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Πρίγιοβιτς!

bet365

Λιγότερο από δύο εβδομάδες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μπήκε την Τρίτη (28/3) για πρώτη φορά στο γήπεδο. Καλύτερα κι ο Κάμπος, επέστρεψαν Γλύκος και Σάχοφ.

Στην προπόνηση της Τρίτης (28/3) Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Τζάλμα Κάμπος εμφανίστηκαν στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να συνεχίσουν το ατομικό πρόγραμμά τους αυξημένης έντασης.

Ο Σέρβος επιθετικός έκανε για πρώτη φορά τρέξιμο στο γήπεδο και συνέχισε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα. Καθοριστική αναμένεται να είναι η αξονική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί την Τετάρτη (29.03) «προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο έχει προχωρήσει η διαδικασία πώρωσης του κατάγματος, μετά την επέμβαση και αναλόγως να καταρτιστεί η συνέχεια του προγράμματος αποθεραπείας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωσή της.

Παιχνίδι με μεγάλη προϊστορία μεταξύ Ολλανδίας και Ιταλίας! Θα κερδίσει η Ολλανδία παρά το γκολ των Ιταλών;

Το θετικό είναι πως ο Πρίγιοβιτς είναι αισιόδοξος για τον χρόνο επιστροφής του, κάτι που δήλωσε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ το μήνα Φεβρουάριο.

Επέστρεψαν Γλύκος και Σάχοφ

Ο Παναγιώτης Γλύκος και ο Εβγέν Σάχοφ έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Ουκρανίας αντίστοιχα, επέστρεψαν από σήμερα στις προπονήσεις και τέθηκαν στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος δούλεψε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ πάνω στην επιθετική τακτική μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας.

Την Τετάρτη (29.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα