Ζαγοράκης για Πέλκα, Σαββίδη και Κ. Μητσοτάκη

Ζαγοράκης για Πέλκα, Σαββίδη και Κ. Μητσοτάκη

Gazzetta team
Ζαγοράκης για Πέλκα, Σαββίδη και Κ. Μητσοτάκη

bet365

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης σε συνέντευξη του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα με τη χειρονομία του Δημήτρη Πέλκα, αλλά και τις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλώντας στην εφημερίδα Thessnews, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη χειρονομία του Πέλκα στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Με στεναχώρησε ο Δημήτρης. Καταλαβαίνω την ένταση της στιγμής και το ξέσπασμα από μία νίκη στο 94’. Ωστόσο, υπάρχει ομάδα, όπως επίσης υπάρχουν και κανόνες που πρέπει να τηρηθούν. Δεν επιτρέπονται τέτοιες χειρονομίες. Βέβαια, μην πάμε και στο άλλο άκρο, γιατί βλέπω πολλούς με υποκριτικό τρόπο να προσπαθούν να τον κανιβαλίσουν...», είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ολλανδία - Ιταλία.

«Νομίζω ότι το όποιο θέμα υπάρχει θα πρέπει να τελειώσει άμεσα! Αισθάνομαι ότι κάποιοι κύκλοι στην Αθήνα δημιουργούν κακό κλίμα εντός της ΝΔ για τον Ιβάν. Και αυτό πρέπει να τελειώσει. Να τελειώσει γιατί δεν έχει υπάρχει κανένας λόγος... Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας σοβαρός επενδυτής, αληθινός πατριώτης, που αγαπά την Ελλάδα. Επειδή τον γνωρίζω καλά, κάτι που θεωρώ τιμή μου, διαβεβαιώνω τους πάντες ότι ο άνθρωπος αυτός δεν κρύβει κάτι. Προσφέρει και θα προσφέρει στη χώρα...», είπε ο Ζαγοράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα