Παραμένει με ενοχλήσεις ο Ντα Κόστα

Gazzetta team
Παραμένει με ενοχλήσεις ο Ντα Κόστα

bet365

Μόνο βέβαιη δεν θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ντα Κόστα στο ματς με τον Πλατανιά, μιας κι ο μαροκινός έχει ενοχλήσεις.

«Τρύπα» στην άμυνα αναμένεται να υπάρχει στο ματς με τον Πλατανιά. Ο Τάκης Λεμονής καλείται στο ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο να βρει λύση όσον αφορά στον παρτενέρ του Μποτία από τη στιγμή που ο Ντα Κόστα έχει ενοχλήσεις κι οι Ρέτσος - Νικολάου είναι στην Εθνική Νέων. Οπότε θα περιμένει την σημερινή προπόνηση να δει το κατά πόσο σε ποιους μπορεί να υπολογίζει για την εν λόγω αναμέτρηση.

Την ίδια στιγμή, που η συμμετοχή του Μαροκινού στόπερ είναι αμφίβολη, ήδη ο Μπρούνο Βιάνα είναι εκτός λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ολλανδία - Ιταλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα