«Θέλει Ρομπέρτο ο Σαββίδης» (pic)

Gazzetta team
«Θέλει Ρομπέρτο ο Σαββίδης» (pic)

bet365

Δημοσίευμα θέλει τον Ιβάν Σαββίδη να είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη βόμβα που λέγεται Ρομπέρτο το ερχόμενο καλοκαίρι!

Σύμφωνα με την «Arena» ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να προβεί σε μια μεγάλη μεταγραφή που πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι θα έχει σκοπό να πλήξει το Λιμάνι και στο... συναισθηματικό κομμάτι.

ο λόγος για τον Ρομπέρτο, που εκτός από το ότι έχει κερδίσει το φίλαθλο κοινό με τις ικανότητές του είναι συμπαθής σε όλους για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γαλλία - Ισπανία.

Το εν λόγω σενάριο φαντάζει ακραίο βέβαια από τη στιγμή που το καλοκαίρι που μας πέρασε ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του ώστε να είναι κοντά στα παιδιά του. Παράλληλα, έχει δηλώσει κατά καιρούς την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και δεν είναι κρυφό ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα επιθυμούσαν την επιστροφή του, ώστε να έχουν ξανά το δίδυμο Ρομπέρτο-Καπίνο για τα δοκάρια τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα