«Ο Ολυμπιακός θέλει Λεκά»

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός θέλει Λεκά»

bet365

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του 31χρονου τερματοφύλακα της Μπαστιά.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα βγει στην... αγορά για γκολκίπερ. Ο Λεάλι μετά το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη θεωρείται τελειωμένος και θα επιστρέψει στην Γιουβέντους (είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού) και οι «ερυθρόλευκοι» θα ψαχτούν για γκολκίπερ για να πλαισιώσει τον Στέφανο Καπίνο.

Οι Γάλλοι άρχισαν ήδη τα δημοσιεύματα. Και έβαλαν τον Ολυμπιακό (μαζί με τις Μπορντό, Μονπελιέ) στο κυνήγι για την απόκτηση του Ζαν-Λουί Λεκά. Ο 31χρονος τερματοφύλακας αγωνίζεται στην Μπαστιά αλλά δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι (έχει συμβόλαιο έως το 2019) και σύμφωνα με το footmercato ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Στο ίδιο δημοσίευμα πάντως γίνεται λόγος για την... μετακόμιση του Λεκά στο τέλος της σεζόν. Ταυτόχρονα, εάν ισχύει το ρεπορτάζ του δημοσιεύματος, ο Ολυμπιακός θα έχει έναν τεράστιο σύμμαχο. Τον Φρανσουά Μοντέστο ο οποίος ήταν και συμπαίκτης του στην Μπαστιά.

Ο Λεκά είναι ο βασικός γκολκίπερ της Μπαστιά φέτος και πέρσι και συνολικά μετράει 112 εμφανίσεις με τον γαλλικό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα