O Μπεργκ γίνεται... Ελληνας και λύνει απορίες!

O Μπεργκ γίνεται... Ελληνας και λύνει απορίες!

O Μπεργκ γίνεται... Ελληνας και λύνει απορίες!

bet365

Ο Μάρκους Μπέργκ έκανε δηλώσεις στην Σουηδία για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα και ο Τάσος Νικολογιάννης ερμηνεύει τις απαντήσεις του, που λύνουν και την απορία του κόσμου, για το αν θα φύγει από τον Παναθηναϊκό ή όχι.

Aπό την χρονιά, που ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2013 θυμάμαι, ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο το ερώτημα των φίλων του Παναθηναϊκού είναι ένα: «Θα φύγει ο Μπέργκ;». Φθάσαμε στο 2017 και ο Μπέργκ είναι εδώ στον Παναθηναϊκό, έχει το πιο μεγάλο συμβόλαιο και αισθάνεται σαν βασιλιάς και στην ομάδα και στην Ελλάδα. Πλέον μετά και τις δηλώσεις, που έκανε ο ίδιος στην πατρίδα του φαντάζομαι, ότι όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα καταλάβουν, ότι ειδικά τώρα που πάτησε τα 30 είναι απίθανο να φύγει ο Μπέργκ , για να πάει σε άλλη ομάδα στο εξωτερικό.

Κατά πρώτο και ο ίδιος τόνισε πριν λίγες ημέρες , ότι θα έφευγε, μόνο για ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και σε μία κορυφαία ομάδα και ότι αυτό το σκεφτόταν πιο έντονα στα 26 και όχι τώρα στα 31. Αν αυτά τα συνδυάσουμε με την ρήτρα των 10 εκ. ευρώ είναι απίθανο, για να μην πω αδύνατο να βρεθεί μία κορυφαία ομάδα Αγγλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Ιταλίας να δώσει στον Μπέργκ τα χρήματα που θέλει και στον Παναθηναϊκό την ρήτρα, για να αποκτήσει έναν παίκτη που είναι στα 31 χρόνια.

Από την άλλη η μόνη περίπτωση να φύγει ο Μπέργκ είναι να πάει στην Κίνα. Απίθανο και αυτό. Και ο ίδιος είπε, ότι η ομάδα της Κίνας που τον ήθελε δεν μπορούσε να πλησιάσει καν την ρήτρα, που ζητάει ο Παναθηναϊκός.

Για μένα , όμως, το πιο σημαντικό των δηλώσεων Μπέργκ στους συμπατριώτες του ήταν το γεγονός, ότι είπε ξεκάθαρα, πως αισθάνεται ο ίδιος υπέροχα στην ομάδα, αλλά και η οικόγενειά του στην Ελλάδα. Για την ομάδα, είπε, ότι πλέον τον βοηθάει πολύ να σκοράρει με τον τρόπο που παίζει και ουσιαστικά αναφέρθηκε στην αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Από την άλλη τόνισε, ότι έχει αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει, ότι είναι πολύ πιθανό να μείνει και μόνιμα στην χώρα μας μετά το τέλος της καριέρας του. Κάτι, που έκανε ο Μίκαελ Νίλσον, με τον οποίο κάνουν και παρέα.

Αρα είναι φανερό, ότι οι πιθανότητες να φύγει το καλοκαίρι ο Μπέργκ από τον Παναθηναϊκό είναι πολύ λίγες. Ποτέ μην λές ποτέ στην ζωή, αλλά το γεγονός, ότι ο Μάρκους και η οικόγενειά του είναι μία χαρά στην Ελλάδα παίζει μεγάλο ρόλο. Για τους περισσότερους ξένους, που έρχονται η Ελλάδα είναι παράδεισος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.