Ο «οικονομικός» υποβιβασμός του Ηρακλή

Ο «οικονομικός» υποβιβασμός του Ηρακλή

Γιώργος Ντυμένος
Ο «οικονομικός» υποβιβασμός του Ηρακλή

bet365

Ο Παντελίδης και οι παίκτες του αντέδρασαν σήμερα επειδή λόγω των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων της διοίκησης, φαίνεται πως δεν έχει νόημα να «παλεύουν» για την παραμονή τους στη κατηγορία.
Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής. Οι παίκτες αποφάσισαν σήμερα να μην προπονηθούν καθώς δεν διευθετήθηκε έστω ένα μέρος από τις οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπό τους, ενώ παράλληλα ο Σάββας Παντελίδης... κουράστηκε να προσπαθεί να μαζέψει μία κατάσταση που δείχνει μη αναστρέψιμη. Αυτή πάνω-κάτω είναι η εικόνα που επικρατούσε στη Μίκρα, καθώς η διοίκηση δεν εκπλήρωσε – για ακόμη μία φορά – τις υποσχέσεις της προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πόσο μάλλον από την στιγμή που το πρόβλημα του Γηραιού δεν αφορά μόνο τα χρήματα που χρωστά στο υπάρχων έμψυχο δυναμικό του και είναι πολλά, αλλά και σε περίπου 30 υποθέσεις που δεν έχει διακανονίσει με πρώην ανθρώπους που έχει συνεργαστεί (παίκτες, προπονητές, μάνατζερ). Οι οποίες από την στιγμή που δεν έχουν διευθετηθεί, αποκλείουν το ενδεχόμενο αδειοδότησης της ΠΑΕ, άρα θα οδηγήσουν τον Ηρακλή στον υποβιβασμό. Σε απλά ελληνικά: Αν μέχρι την Παρασκευή οπότε και λήγει η σχετική διορία συλλογής εγγράφων δεν επέλθει συμφωνία με όλους τους πιστωτές του, τότε ο Γηραιός κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγηθεί σε «οικονομικό» υποβιβασμό άρα, μέσα στο γήπεδο δεν θα μπορεί να διεκδικήσει κάτι.
Ο Παντελίδης και οι παίκτες του επί της ουσίας είναι «ξεκρέμαστοι» και με τις υπάρχουσες συνθήκες, «μάχονται» για το τίποτα. Θα έχει νόημα, αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, η ομάδα να κατέβει στο παιχνίδι με την Κέρκυρα; Μάλλον όχι, αλλά το συγκεκριμένο είναι άλλο κεφάλαιο. Πάντως αναμένεται αύριο όλοι να βρεθούν στη Μίκρα, έχοντας μία τελευταία ελπίδα να ανατραπούν τα δεδομένα. Οι παίκτες δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν τη «μάχη» αρκεί βέβαια να μην παλεύουν για το τίποτα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Παντελίδης, ο οποίος αν υπάρξουν πληρωμές – κυρίως σε παίκτες και μέλη του τιμ – τότε θα συνεχίσει κανονικά στη θέση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα