Η «συγνώμη» του Λίλα

Gazzetta team
Η «συγνώμη» του Λίλα

bet365

Ο μέσος του ΠΑΣ τοποθετήθηκε μέσω faceboook για το επίμαχο βίντεο και απολογήθηκε για την συμπεριφορά του
Θέση για το επίμαχο ζήτημα που προέκυψε με το βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται να κάνει προσβλητικά σχόλια, πήρε ο Αντι Λίλα. Ο οποίος μέσω της σελίδας του στο facebook ζήτησε «συγνώμη».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ
«Ορισμένοι από εσάς ίσως έχουν δει το βίντεο που δημοσιεύτηκε μερικές ημέρες πριν στο διαδίκτυο στο οποίο παρουσιάζομαι εγώ να χρησιμοποιώ μερικές όχι συνετές επισημάνσεις που αφορούν έναν παπά. Θα ήθελα να προχωρήσω σε μία ειλικρινή απολογία σε οποιονδήποτε έχει προσβληθεί και ιδιαίτερα στον Μητροπολίτη. Είναι ένας κύριος που έχει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην καρδιά του και δεν του αξίζει να τον κάνω εγώ πλάκα μαζί του.
Τα σχόλιά μου ήταν απαράδεκτα και εντελώς προσβλητικά.
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τις πράξεις μου, αλλά τα σχόλιά μου ήταν σε ιδιωτικό επίπεδο και σε καμία περίπτωση δεν έγιναν με πρόθεση να προσβάλλουν τον οποιοδήποτε. Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι τα σχόλια μου ήταν προσβλητικά και ηλίθια. Η συμπεριφορά μου ήταν ακραία, απαράδεκτη, ανώριμη και με έλλειψη σεβασμού στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ηταν μία κίνηση που μας αποσπά στην προσπάθειά μας να βγούμε στην Ευρώπη.
Από την πρώτη ημέρα ένιωσα καλοδεχούμενος στην Ελλάδα και δεν έχω τίποτα παρά μόνο αγάπη και σεβασμό στους Ελληνες. Η γυναίκα μου και ο μικρός μας γιος θεωρούν την Ελλάδα ως το σπίτι μας και είμαι ειλικρινά λυπημένος που είδα όλους να είναι προσβεβλημένοι από την δική μου ανώριμη πράξη.
Επαναλαμβάνω πως λυπάμαι για τις πράξεις μου και ελπίζω ότι μπορούμε να αφήσουμε πίσω όλο αυτό. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις μου στην Εθνική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα