Αθώος ο Μαρινάκης

Gazzetta team
Αθώος ο Μαρινάκης

bet365

Το Μονομελές Πρωτοδικείο του Πειραιά αποφάσισε διπλή αθώωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη δίκη με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Αθώος και για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Αθώος και από κάθε ευθύνη σχετικά με τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Αυτή ήταν η απόφαση του μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά στην δίκη του απέναντι στον Τζιμπρίλ Σισέ.

Για την κατηγορία της εξύβρισης (σ.σ. που δεν υπήρχε αλλά τέθηκε στην διαδικασία της δίκης) ο κ. Μαρινάκης θεωρήθηκε πως έπρεπε να υπάρξει απαλλαγή με παρέλευση λόγω παραγραφής αδικήματος.

Για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης κρίθηκε αθώος ενώ το ίδιο έγινε και για την κατηγορία για παράβαση αθλητικού Νόμου και εμπλοκή στα τότε επεισόδια. Για τα επεισόδια αθωώθηκε μιας και ο δικαστής έκρινε ότι από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αποφευχθούν.

Κάτι τέτοιο είπε άλλωστε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος στην κατάθεσή του.

Ο εισαγγελέας αποφασίζει για Κωνσταντίνου
Σχετικά με τον κ. Κωσταντίνου η περίπτωσή του σχετικά με ψευδορκία - ψευδομαρτυρία που φυσικά αφορά στην συγκεκριμένη υπόθεση πήγε στον εισαγγελέα.
Εκείνος θα εξετάσει τα δεδομένα και θα αποφανθεί το εάν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή όχι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα