Σαββίδης: «Εχει έρθει η ώρα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα»!

Σαββίδης: «Εχει έρθει η ώρα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα»!

Gazzetta team
Σαββίδης: «Εχει έρθει η ώρα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα»!

bet365

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στη Νέα Υόρκη για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και το μεγάλο στόχο του να κερδίσει ο Δικέφαλος το πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά το τέλος της παρέλαση ςτων ομογενών για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. μίλησε στον Έλληνα δημοσιογράφο, Πάνο Σατζόγλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από το Metropolis 95,5:

Για τους Πόντιους ομογενείς:

«Χάρηκα που φώναζαν "ζει ο Πόντος". Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος κουβαλάει στις ψυχές του τα συναισθήματα και τις ελπίδες και δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στην ιστορική πατρίδα του».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

Για τις επικείμενες κόντρες με τον Παναθηναϊκό:

«Θα έχουμε τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία. Ο ΠΑΟΚ είναι παντού και παντού. Εδώ σήμερα αισθάνθηκα το απόλυτο αίσθημα της Τούμπας. Ελπίζω ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν και κόντρα στον Παναθηναϊκό και κόντρα στις άλλες ομάδες στο Κύπελλο και το Πρωτάθλημα θα ακούσουν και θα καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε Κύπελλο».

Για το πότε θα πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα:

«Η ώρα μας ήρθε ήδη. Το πιο σημαντικό είναι η πίστη και όλα θα γίνουν. Χρειάζεται υπομονή, συμβαίνουν αλλαγές και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα