Βρέντζος: «Ο Μαρινάκης δεν είδε την εισβολή»

Gazzetta team
Βρέντζος: «Ο Μαρινάκης δεν είδε την εισβολή»

bet365

Συνέχεια στην δίκη Σισέ-Μαρινάκη, με τον Γιάννη Βρέντζο να ξεκαθαρίζει πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είδε τα επεισόδια, την ώρα που ο Κωνσταντίνου επέμενε περί του αντιθέτου.

Εντελώς διαφορετικές ήταν οι καταθέσεις του Γιάννη Βρέντζου και του Βασίλη Κωνσταντίνου στην δικαστική κόντρα του Τζιμπρίλ Σισέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως ο Πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» όχι απλά δεν έχει καμία ευθύνη, αλλά δεν είδε και τίποτα από όσα έγιναν με το σφύριγμα της λήξης, καθώς πήγαινε από την σουίτα στα αποδυτήρια.

Μάλιστα αναφορικά με το επεισόδιο που είχαν οι δύο άνδρες έξω από τα αποδυτήρια το εξιστόρησε ως εξής: «Ο κ Σισέ είπε “νιώθω ότι με γ@@σες” και του είπε “αν έτσι νιώθεις, έτσι είναι”. Δεν υπήρχε κανένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης έναντι οποιουδήποτε».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε πως «Ο κ Μαρινακης του είπε “σε γ@@@σα και ο Σισέ του απάντησε “ευχαριστήσου το τώρα γιατί του χρόνου δε θα είμαι εδώ"», ενώ αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε ο Γάλλος επιθετικός με την λήξη του αγώνα ακόμη και από σεκιούριτι του γηπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Πειραιώτες διέψευδαν πως ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» είχε θεσμικό ρόλο εκείνη την περίοδο στην ΠΑΕ, ακόμη και ότι ήταν στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα