Μυστακίδης: «Ηταν ένα απλό like...»

Μυστακίδης: «Ηταν ένα απλό like...»

Gazzetta team
Μυστακίδης: «Ηταν ένα απλό like...»

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ΠΑΟΚ για το μήνα Φεβρουάριο, αλλά αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν το… like στην ανάρτηση του Τζαβέλλα!

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε για το βραβείο από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ήταν κι αυτή για το θέμα, που έχει προκύψει μετά την ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα και τα likes ορισμένων ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου», μεταξύ των οποίων και ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

«Πριν κρίνουμε κάποιον, καλό είναι να μαθαίνουμε την αλήθεια. Ήταν ένα απλό like για την Εθνική, για τον πανηγυρισμό. Όταν είδα το σχόλιο, έσβησα το like. Πριν σχολιάσουμε κάποιον, να ξέρουμε την αλήθεια, και να μη λέμε άλλα αντί… άλλων», υποστήριξε ο Μυστακίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα