Ο Πρίγιοβιτς και η έκπληξη…

Ο Πρίγιοβιτς και η έκπληξη…

Gazzetta team
Ο Πρίγιοβιτς και η έκπληξη…

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες εκτός δράσης, μετά την επέμβαση στην κλείδα, όμως ο ίδιος δείχνει να είναι αισιόδοξος για το χρόνο επιστροφής του στα γήπεδα.

Ο Σερβοελβετός επιθετικός του ΠΑΟΚ βραβεύτηκε σήμερα για το Best Goal Φεβρουαρίου και στο περιθώριο της βράβευσης, έδειξε αισιόδοξος για το χρόνο επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ίδιος, πάντως, δεν ήθελε να αποκαλύψει το πότε θα συμβεί αυτό, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι πολύ νωρίτερα από τις έξι εβδομάδες.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με 5%, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και δυνατότητα cashout!

«Ας αφήσουμε να είναι μια έκπληξη το πότε θα γυρίσω στην ενεργό δράση. Πιστεύω ότι θα επιστρέψω νωρίτερα από ό,τι ο κόσμος περιμένει. Δεν είναι ευχάριστο να τραυματίζεσαι σε καλή στιγμή. Αλλά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και δουλεύω για να γυρίσω πιο δυνατός», υποστήριξε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα