Ντεφό: «Προσπαθούσα να μη συγκινηθώ...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ντεφό: «Προσπαθούσα να μη συγκινηθώ...» (vid)

bet365

Έντονα συναισθήματα προκαλεί κάθε φορά στον Ζερμέιν Ντεφό η παρουσία του μικρού Μπράντλεϊ Λόουερι στο πλευρό του, με τον Άγγλο φορ να τονίζει πως προσπαθούσε να μη συγκινηθεί για να μη δείξει αδύναμος μπροστά στον καλό του φίλο...

Ο μικρός μαχητής της ζωής, που συνεχίζει τον δύσκολο αγώνα απέναντι στην επάρατη νόσο, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο «Γουέμπλεϊ» και συνόδευσε στον αγωνιστικό χώρο τον Ζερμέιν Ντεφό, πριν από το παιχνίδι με τη Λιθουανία.

Ο 5χρονος φίλος της Σάντερλαντ και... κολλητός του διεθνή επιθετικού, το ευχαριστήθηκε, με τον Ντεφό να δηλώνει: «Προσπαθούσα να συγκρατήσω τη συγκίνησή μου και να μη δείξω τα συναισθήματά μου γιατί κάθε φορά, είναι τόσο δυνατές οι στιγμές μαζί του... Ήταν ιδιαίτερο ξανά που ήταν μαζί μου αυτή τη φορά στην εθνική ομάδα».

Λίγο αργότερα, μέσω twitter, ο έμπειρος άσος των «μαυρόγατων» έγραψε: «Ελπίζω να είχες μια υπέροχη μέρα φίλε μου. Ήταν υπέροχο που βγήκαμε μαζί στο γήπεδο... #κολλητοί».

Η Τουρκία δείχνει πεσμένη τελευταία. Μπορεί να πάρει νίκη ψυχολογίας στο διεθνές φιλικό με τη Μολδαβία;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα