Η «μάχη» της Λιβαδειάς

Γιώργος Ντυμένος
Η «μάχη» της Λιβαδειάς

bet365

Οι Βοιωτοί θα υποδεχθούν σε μερικές ημέρες την Βέροια, στο απόλυτο ντέρμπι της ουράς όπου οι δύο ομάδες θα παίξουν τη μισή τους σεζόν
Τη μισή και πλέον χρονιά θα παίξουν σε μερικές ημέρες ο Λεβαδειακός και η Βέροια. Στη μεγάλη «μάχη» της ουράς ο χαμένος θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, κυρίως αν αυτός είναι η «βασίλισσα». Ας δούμε που ποντάρουν οι δύο ομάδες αλλά και τι καλούνται να προσέξουν ενόψει της «μεγάλης» αναμέτρησης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΥΠΕΡ
*Δείχνει βελτιωμένος επιθετικά. Μέχρι πρότινος σκόραρε με το σταγονόμετρο, όμως στα 4 τελευταία του ματς σημείωσε 5 γκολ και φαίνεται να παίρνει τα πάνω του. Κυρίως λόγω του ότι ο Βασιλείου δείχνει σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (3 τέρματα σε 4 παιχνίδια).
*Μπορεί εκτός έδρας να χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής του, όμως στη Λιβαδειά βρήκε δίχτυα στα 10 από τα 12 εκεί παιχνίδια του, άρα... κουτσά στραβά ο «τελικός» με την Βέροια ξεκινά με το σκορ... 1-0 υπέρ του.
ΚΑΤΑ
*Παίζει μόνο για τη νίκη, καθώς μετά από αυτή την αναμέτρηση θα πάει στο Καυτανζόγλειο για ακόμη ένα must win ματς, ύστερα θα υποδεχθεί Ολυμπιακό, ΑΕΚ και στο φινάλε της σεζόν θα παίξει στη Νέα Σμύρνη. Εχει μακράν το πιο δύσκολο πρόγραμμα από όλους στην «ουρά», ενώ αν δεν κερδίσει θα «χάσει» την ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Βέροια (στον αγώνα του πρώτου γύρου η «βασίλισσα» κέρδισε με 2-0).
*Σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του δίνει χώρο στον αντίπαλο και περιμένει. Τώρα όμως θα κληθεί να γίνει εκείνος το «αφεντικό» του ματς και είναι «ερωτηματικό» αν μπορεί να το διαχειριστεί.
ΒΕΡΟΙΑ
ΥΠΕΡ
*Είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση στη τρέχουσα σεζόν, καθώς προέρχεται από το 4-0 επί της Κέρκυρας.
*Πάει θεωρητικά για δύο αποτελέσματα, καθώς και η ισοπαλία την κρατά «ζωντανή», ιδιαίτερα αν ο Ηρακλής χάσει στη Κέρκυρα. Αρα θα... περιμένει τους γηπεδούχους να βγουν από το «καβούκι» τους, με σκοπό να τους «χτυπήσει» στην κόντρα.
ΚΑΤΑ
*Στην εβδομάδα που ολοκληρώθηκε σήμερα υπήρξαν απεργίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και νέα οικονομικά προβλήματα. Αυτά μόνο καλό δεν κάνουν, λίγες ημέρες πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς.
*Είναι η ομάδα με την χειρότερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Πόσο μάλλον όταν στα 4 τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια γνώρισε ισάριθμες ήττες, με επιμέρους σκορ 0-16.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα