«Καυτή» εβδομάδα!

«Καυτή» εβδομάδα!

Νίκος Αθανασίου
«Καυτή» εβδομάδα!

bet365

Ημέρες ντέρμπι, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και αδειοδότησης έρχονται στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα του Μαρτίου.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού που συνδυάστηκε με απόλυτη κυριαρχία πάνω στο χορτάρι, έφερε αισιοδοξία στο «πράσινο στρατόπεδο» και στόχος του Μαρίνου Ουζουνίδη και των ποδοσφαιριστών του είναι να μετατρέψουν σε κανόνα και όχι σε εξαίρεση ανάλογες εμφανίσεις ενόψει των ημιτελικών του Κυπέλλου και των πλέι-οφ. Αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει την επιστροφή των διεθνών στα μέσα της εβδομάδας για να ξεκινήσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την «Ένωση», ελπίζοντας να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Οι υπόλοιποι επιστρέφουν αύριο στο Κορωπί μετά το ρεπό του σαββατόκυριακου, όπου οι περισσότεροι το πέρασαν μακριά από την πρωτεύουσα.

Τρεις ομάδες διεκδικούν τη 2η θέση του Ομίλου. Μπορεί η Δανία να πάρει προβάδισμα κερδίζοντας τη Ρουμανία;

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός... τρέχει και εξωαγωνιστικά, μιας και την εβδομάδα που ξεκινά αύριο μπαίνει στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του φακέλου για την αδειοδότηση. Αυτή την στιγμή υπάρχουν ανοιχτά θέματα αλλά όπως ξεκαθαρίζουν από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ ακόμη ένα σημαντικό ποσό (πάνω από μισό εκατομμύριο)και θα «κλείσουν» εγκαίρως όλα τα θέματα που ταλαιπωρούν αυτή την στιγμή, μεταξύ των οποίων και εκείνο του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα της αποχώρησης του πληρώνεται κανονικά ως προπονητής του συλλόγου και η συμφωνία θα «σπάσει» πριν το καλοκαίρι του 2018, μόνο αν μέχρι τότε έχει βρει ομάδα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα