Έτσι προκρίνεται η Ελλάδα

Έτσι προκρίνεται η Ελλάδα

Gazzetta team
Έτσι προκρίνεται η Ελλάδα

bet365

Η Ελλάδα έχασε στο τέλος τη μεγάλη νίκη στο Βέλγιο, όμως παραμένει στη δεύτερη θέση του ομίλου. Τι ακολουθεί στο πρόγραμμα και τι χρειάζεται η Εθνική μας.

Το γκολ του Κώστα Μήτρογλου δεν στάθηκε αρκετό να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στην Εθνική μας στο Βέλγιο, με τον Λουκάκου να ισοφαρίσει στο τέλος και να κρατάει τους κόκκινους διάβολους στην κορυφή του ομίλου στο +2 από την ομάδα του Σκίμπε και στο +3 από τη Βοσνία.

Έχουμε το πρώτο δεδομένο, που λέει – σύμφωνα πάντα με την λογική – ότι κανένας δεν θα χάσει βαθμούς από το Γιβλαρτάρ στον δεύτερο γύρο. Από εκεί και πέρα, η Ελλάδα ταξιδεύει στη Βοσνία, ενώ υποδέχεται το Βέλγιο. Το προφανές είναι ότι πρέπει πάση θυσία να μην χάσουμε από τους Βόσνιους, ώστε να διατηρήσουμε το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε την πρωτιά, σε περίπτωση που κερδίσουμε τους Βέλγους εντός έδρας. Αν ηττηθούμε από την παρέα του Πιάνιτς και του Τζέκο, θα βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο, όμως τίποτα δεν θα έχει χαθεί, καθώς το ζητούμενο ούτως ή άλλως στο εντός έδρας παιχνίδι με τους κόκκινους διάβολους θα είναι η νίκη.

Πολλά θα κριθούν από το παιχνίδι της Βοσνίας με το Βέλγιο, στο οποίο θα μάθουμε τι μας βολεύει μετά την επόμενη αγωνιστική. Το καλό είναι επίσης ότι τόσο η Βοσνία όσο και το Βέλγιο έχουν την Εσθονία εκτός έδρας, ενώ εμείς εντός. Ρόλο θα παίξει και η Κύπρος, που έχει να δώσει δύο εντός έδρας ματς με τους δύο από τους τρεις της κορυφής. Εμείς και η Βοσνία θα ταξιδέψουμε στο νησί της Αφροδίτης, με τους Βέλγους να υποδέχονται την ομάδα του Χριστοφόρου και να έχουν σαφώς λιγότερες πιθανότητες να χάσουν βαθμούς.

Πρώτος και σημαντικότερος «τελικός», λοιπόν με τη Βοσνία. Αν κερδίσουμε, μόνο με αυτοκτονία θα χάσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις (η πρώτη οδηγεί απευθείας στα γήπεδα της Ρωσίας, η δεύτερη κατά πάσα πιθανότητα στα μπαράζ - ο χειρότερος δεύτερος όλων των ομίλων θα αποκλειστεί), ενώ σε διαφορετική περίπτωση, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν έπειτα από τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας, της Βοσνίας και του Βελγίου παρακάτω:

6η αγωνιστική (09/6)

Βοσνία – Ελλάδα
Εσθονία – Βέλγιο

7η αγωνιστική (31/08)

Κύπρος – Βοσνία
Ελλάδα – Εσθονία
Βέλγιο – Γιβραλτάρ

8η αγωνιστική (03/09)

Ελλάδα – Βέλγιο
Γιβραλτάρ – Βοσνία

9η αγωνιστική (07/10)

Βοσνία – Βέλγιο
Κύπρος – Ελλάδα

10η αγωνιστική (10/10)

Βέλγιο – Κύπρος
Εσθονία – Βοσνία
Ελλάδα – Γιβραλτάρ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα