Ο Ντέμης για κύπελλο και Χιμένεθ

Gazzetta team
Ο Ντέμης για κύπελλο και Χιμένεθ

bet365

Για την κλήρωση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και για το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης έκανε ένα σχόλιο για την κλήρωση του κυπέλλου, λέγοντας: «Δύσκολη κλήρωση για την ΑΕΚ. Για έναν λόγο παραπάνω ο Ολυμπιακός. Έχει χάσει όλα τα ντέρμπι στο β' γύρο. Πόσα θα χάσει; Και στατιστικά να το πας. Έχει κάποιους παίκτες που είναι καλοί. Συνήθως υπάρχει μια αντίδραση. Εύχομαι να μην ενεργοποιηθεί με την ΑΕΚ».

Από εκεί και πέρα, αφού εξέφρασε την άποψη του ότι πιο σταθερή σε απόδοση ομάδα είναι η Ενωση και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, ο Νικολαΐδης ρωτήθηκε από ακροατή αν θα κρατούσε τον Χιμένεθ στους Κιτρινόμαυρους και για την επόμενη σεζόν, για να απαντήσει: «Δεν θέλω να μιλάω για εν ενεργεία προπονητές. Η ΑΕΚ έχει διοίκηση και ξέρει τι θα κάνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα