Η «επόμενη ημέρα» για Λίλα

Gazzetta team
Η «επόμενη ημέρα» για Λίλα

bet365

Στην Αλβανία γίνεται εκτενής αναφορά πως τα ελληνικά ΜΜΕ «κατακεραύνωσαν» τον συμπατριώτη τους και σχολιάζεται πως το κλίμα είναι «βαρύ» για εκείνον
Ο απόηχος των όσων συνέβησαν χθες με τον Αντι Λίλα, δεν φαίνεται να είναι και τόσο... καλός για τον μέσο του ΠΑΣ. Στα Γιάννινα φαίνεται πως θα περιμένουν να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική Αλβανίας ώστε να δουν τι μέλλει γενέσθαι ενώ την ίδια στιγμή, οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι τα λεγόμενά του πήραν μεγάλη έκταση στα ελληνικά ΜΜΕ. Σχολιάζουν πως ο διεθνής χαφ έχει βρεθεί στο «στόχαστρο», ενώ θυμίζουν πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και παλαιότερα, με αφορμή τον πανηγυρισμό του σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό. Οπως αφήνουν να εννοηθεί, το μέλλον του στην Ελλάδα είναι... δυσοίωνο καθώς κάνουν λόγο ότι το κλίμα είναι πολύ «βαρύ» για εκείνον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα