Κέρδισε αλλά προβλημάτισε η ΑΕΛ

Κέρδισε αλλά προβλημάτισε η ΑΕΛ

Gazzetta team
Κέρδισε αλλά προβλημάτισε η ΑΕΛ

bet365

Η ΑΕΛ μπορεί να κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας στο AEL FC ARENA σε φιλικό, όμως προβλημάτισε με την απόδοση της κόντρα σε μία ομάδα Γ' Εθνικής.
Στον πάγκο της ομάδας βρέθηκε ο Θοδωρής Βουτυρίτσας από πλευράς ΑΕΛ. Τα γκολ πέτυχαν οι Αγκάνοβιτς και Ευμορφίδης από πλευράς ΑΕΛ και ενώ μείωσε για τον Απόλλωνα Λάρισας ο Γκουντρουμπής. Η ΑΕΛ ξεκίνησε με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Βασίλη Ρέντζα δεξιά και τον Οούσου Ανσά Κόντορ αριστερά με στόπερ τους Γιοβάνοβιτς και Γκόλια.
Αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Φατιόν, Ντέλετιτς, οι Βαρέλα, Ναβάρο και Κουτσιανικούλη στην μεσοεπιθετική «τριπλέτα» με τον Καπό στην κορυφή στο 4-2-3-1 του Βουτυρίτσα.
Ο Απόλλων Λάρισας του Θεοδοσιάδη αγωνίστηκε με τον Σταυράκη στο τέρμα, τον Σκούπρα δεξιά, τον Γιαννακόπουλο αριστερά με στόπερ τους Μουτάφσκι και Ιορδανίδη. Στα χαφ έπαιξε ο Ιβανίδης με τους Καμπέρη και Διβανέ μπροστά του, στα πλάγια αγωνίστηκαν οι Κυριάκος και Κολοβός με τον Βασίλη Σαχινίδη στην κορυφή της επίθεσης στο 4-1-4-1.
Ο Απόλλων Λάρισας μπήκε πιο καλά στον αγώνα και είχε φάσεις για γκολ. Η ΑΕΛ μετά απείλησε με τον Ντέλετιτς. Στο β' μέρος η ΑΕΛ του Βουτυρίτσα είχε αλλαγές με τον Γκαγιέγο να χρησιμοποιείται ως δεξί μπακ, τον Μονιάκη αριστερά και τους Αναστασόπουλο-Σουλιώτη να συμπληρώνουν τα στόπερ. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Γκουλουζάντε, Λαμπρόπουλος και Ευμορφίδης, στις πτέρυγες οι Ρέγιες, Αγκάνοβιτς και στην κορυφή ο Τσάκο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Θεοδοσιάδης για τον Απόλλωνα που έβαλε τους Σάββα, Ανδρέου, Μηνά, Αγρόδημο, Σουλίδη, Παπαδόπουλο, Γκουντρουμπή και Συράκο να αγωνιστούν.
Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στην πρώτη τελική στο ματς ευτύχησε να σκοράρει. Ο Ευμορφίδης έβγαλε την μακρινή πάσα, ο Ρέγιες πήρε την κεφαλιά και ο Αγκάνοβιτς με ωραίο... τσίμπημα της μπάλας πρόλαβε τον Σταυράκη στην έξοδο και έκανε το 1-0 στο 59′. Στο 68′ η έμπνευση του Τζέιμς Ευμορφίδη κατέληξε στα δίχτυα. Ο Αγκάνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά πλασαριστά για τον Ελληνοολλανδό μεσοεπιθετικό και αυτός από πλάγια θέση στην προέκταση της μεγάλης περιοχής με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο «παράθυρο» του Κουρδή κάνοντας το 2-0.
Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και η ΑΕΛ προβλημάτισε ξανά. Ο Απόλλων Λάρισας πέτυχε γκολ στο 87′ μειώνοντας το σκορ σε 2-1. Ο Μηνάς έβγαλε πολύ όμορφη μπαλιά προς τον Μανσάνο, αυτός κόπηκε από τον Γκουλουζάντε στην περιοχή όμως η μπάλα στρώθηκε στον Γκουντρουμπή, με τον Λαρισαίο επιθετικό να σκοράρει.
ΑΕΛ (Θ. Βουτυρίτσας): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κόντορ, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ντέλετιτς, Φατιόν, Βαρέλα, Ναβάρο, Καπός, Κουτσιανικούλης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κουτογλίδης, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Μονιάκης, Γκαγιέγο, Αγκάνοβιτς, Ευμορφίδης, Λαμπρόπουλος, Ρέγιες, Τσάκο, Γκουλουζάντε
Απόλλων Λάρισας (Σ. Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Μουτάφκσι, Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Καμπέρης, Κολοβός, Κυριάκος, Διβανές, Σαχινίδης.
Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Κουρδής, Σάββας, Ανδρέου, Σουλίδης, Παπαδόπουλος, Αγρόδημος, Μανσάνο, Μηνάς, Συράκος, Γκουντρουμπής μαζί με τον Μουτάφσκι που έπαιξε σε όλο ο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα