Πιθανότητες για Σταφυλίδη εξτρέμ

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητες για Σταφυλίδη εξτρέμ

bet365

Ενδεκάδα με αριστερό εξτρέμ τον Σταφυλίδη έχει σκεφτεί μεταξύ άλλων ο Μίκαελ Σκίμπε για την αναμέτρηση της Εθνική μας με το Βέλγιο.
Ο Καπίνο θα είναι ο βασικός κίπερ με τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας.
Δεξί μπακ ο Τοροσίδης και αριστερά ο Τζαβέλλας. Στον άξονα ο Ζέκα ή ο Μανιάτης με τον Σάμαρη, επιτελικός ο Φορτούνης, δεξί εξτρέμ ο Μάνταλος και αριστερά ο Σταφυλίδης και φορ ο Μήτρογλου. Η διαφοροποίηση σε αυτό το σχήμα έχει να κάνει με τον Σταφυλίδη στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Σκίμπε έχει δοκιμάσει ξανά εκεί πάντως τον συγκεκριμένο παίκτη ενώ τον εμπιστεύεται πολύ και για εκτελέσεις στημένων.
Στην αποστολή της Εθνικής ως γνωστόν είναι οι: Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης και Τάσος Μπακασέτας. Ο Σκίμπε έχει απευθύνει - όπως έχει ήδη αναφερεθεί - προσκλήση και σε Καρνέζη, Καρέλη και Κυριάκο Παπαδόπουλο παρότι είναι εκτός πλάνων να δώσουν το παρών στο ματς.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα