Κούρος: «Ολα τα παιχνίδια είναι τελικοί»

Κούρος: «Ολα τα παιχνίδια είναι τελικοί»

Gazzetta team
Κούρος: «Ολα τα παιχνίδια είναι τελικοί»

bet365

Ο Κούρος αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν στον Ηρακλή και την συνέχεια του πρωταθλήματος
Για την αγάπη των φίλων του Ηρακλή προς την ομάδα τους και τη «μάχη» που δίνουν στον Γηραιό ώστε να μείνουν στην κατηγορία, μίλησε ο Κούρος στην «Arena Press». «Ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Δεν είναι εύκολο να ακούει και να διαβάζει όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Δεν ξέρω που βρίσκει τη διάθεση και τη δύναμη να έρχεται στο γήπεδο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο. Είναι η αγάπη τους, η ζωή τους αυτή η ομάδα. Έρχονται να μας βοηθήσουν όσοι κι αν είναι στο γήπεδο», είπε αρχικά.
Και συνέχισε αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Όσο πάει και δυσκολεύει το πρωτάθλημα, το ξέραμε από την αρχή. Σίγουρα μπορεί να αλλάξει κάτι, το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Στα πόδια μας είναι. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει γιατί θα υπάρχει ξεκούραση. Αυτό μας λείπει ξέρουμε ότι και η συνέχεια θα είναι τελικοί. Όλα τα παιχνίδια ήταν τελικοί για εμάς». Κλείνοντας έκανε και ένα σχόλιο για την διοίκηση. «Η απουσία της διοίκησης σίγουρα παίζει ρόλο. Θα θέλαμε να είναι πιο κοντά μας. Να είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα