Ολσεν: «Καλό μάθημα η Ελλάδα κι ο ΠΑΟΚ»

Ολσεν: «Καλό μάθημα η Ελλάδα κι ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ολσεν: «Καλό μάθημα η Ελλάδα κι ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ρόμπιν Όλσεν χαρακτήρισε ως ένα καλό μάθημα την μικρή σε διάρκεια παρουσία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ μιλώντας σε σουηδική ιστοσελίδα.

Ο Σουηδός τερματοφύλακας σε συνέντευξη στην σουηδική ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se» αναφέρθηκε στη σύντομη όπως αποδείχθηκε θητεία του στο «Δικέφαλο» και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Αναλυτικά είπε:

«Έμαθα πολλά. Πιθανότατα δεν ήταν το καλύτερο διάστημα της καριέρας μου. Όμως, όταν επέστρεψα σπίτι, εδώ στην Κοπεγχάγη και ηρέμησα και βίωσα αυτά τα πράγματα που έχω βιώσει έως τώρα, μπορώ να σκεφτώ γυρνώντας πίσω πως έμαθα πολλά.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Κροατία - Ουκρανία.

Ήταν λίγο χαοτικά τα πράγματα την Ελλάδα, το κλίμα ίσως λίγο πιο σκληρό, αλλά έζησα πράγματα που θα τα έχω για πάντα στο μυαλό μου. Ήταν μία εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ» τόνισε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, που μεταξύ άλλων δήλωσε πως το όνειρό του είναι να αγωνιστεί είτε στην Πρέμιερ Λιγκ είτε στην Μπουντεσλίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα