«Πρόγραμμα-πρόκληση, δουλειά μέχρι το τέλος»

«Πρόγραμμα-πρόκληση, δουλειά μέχρι το τέλος»

Γιώργος Τσακίρης
«Πρόγραμμα-πρόκληση, δουλειά μέχρι το τέλος»

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Μανόλο Χιμένεθ τους... ενημέρωσε για το πώς έχουν τα πράγματα από εδώ και πέρα.

Από το βράδυ του Σαββάτου, μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, οι Κιτρινόμαυροι ήταν ελεύθεροι για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για τη συνέχεια. Αυτή η συνέχεια, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα απαιτητική και αυτό τους το τόνισε και ο προπονητής τους το απόγευμα της Πέμπτης, όταν τα Σπάτα... απέκτησαν ζωή ξανά.

«Ελπίζω να ξεκουραστήκατε αυτές τις μέρες, το χρειαζόμασταν όλοι. Αλλάζουμε τώρα το τσιπ. Επικεντρωνόμαστε στους στόχους μας από εδώ και πέρα, μπροστά μας υπάρχει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα που ταυτόχρονα αποτελεί πρόκληση για όλους μας. Πάμε γερά με δουλειά μέχρι το τέλος», ήταν όσα είπε στους παίκτες του ο Χιμένεθ, κάνοντας τους σαφές ότι από εδώ και πέρα θα υπάρχει δουλειά και μόνο δουλειά στο πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα