Ανεβάζουν ρυθμούς Πρίγιοβιτς και Κάμπος

Ανεβάζουν ρυθμούς Πρίγιοβιτς και Κάμπος

Ανεβάζουν ρυθμούς Πρίγιοβιτς και Κάμπος

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν, μετά το τριήμερο ρεπό, στο γήπεδο, με την προπόνηση της Πέμπτης να κινείται σε χαμηλούς ρυθμούς έντασης, βάση επιλογής του Ίβιτς.

Το διάλειμμα τελείωσε για τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», με την πρώτη προπόνηση να είναι χαμηλής έντασης και είχε περισσότερο χαρακτήρα προσαρμογής και προετοιμασίας για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά κι ο Στέλιος Μαλεζάς , ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και πλέον έχει ξεπεράσει την κάκωση ποδοκνημικής που έπαθε στο ματς με την ΑΕΚ».

Το σημαντικό που προκύπτει από την ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι η πορεία των δύο τραυματιών, Πρίγιοβιτς και Κάμπος, που συνεχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς, αν και για τον Σερβοελβετό επιθετικό είναι πολύ νωρίς για να οριοθετηθεί ο ακριβής χρόνος επιστροφής του στη δράση.

Με μόλις 1 νίκη στα τελευταία 5 ματς των προκριματικών η Αργεντινή θέλει επειγόντως βαθμούς. Θα πάρει το τρίποντο με τη Χιλή;

Πάντως, ο 26χρονος φορ όσο οι υπόλοιποι ξεκουράζονταν αυτός ξεκίνησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Ο μοναδικός που δεν ξεκουράστηκε καθόλου τις προηγούμενες τρεις μέρες είναι ο Τζάλμα Κάμπος. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ προπονούνταν καθημερινά ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη θλάση για να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς .

Την Παρασκευή (24.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα